Träna pingis, ha kul och må bra.

Jag körde två pass pingis förra veckan och denna veckan har jag kört två pass och sen får jag se om det blir fler. Men kör jag två pass varje vecka så är jag nöjd. 
 
Dom senaste tre veckorna så tycker jag att jag har spelat ganska bra pingis. Jag sätter mer forehand attacker nu än vad jag gjorde när jag började spela i augusti. Jag tänker också på att slå lite lösare med min backhand. Jag missade väldigt många backhand slag tidigare. Jag slog lite för hårt. Under dom senaste passen har jag försökt hålla igen lite och satsa mer på placering istället. Det funkar bättre. Jag kanske kan hitta min hårda backhand igen, men om jag känner att jag missar fler än vad jag sätter, då är det nog bättre att slå lite lösare och istället satsa på att placera bollen bra istället. Jag tycker mina servar bli lite vassare, även om jag känner mig osäker på vissa typer av servar. Jag har ju säkert kunnat ca 30 stycken, men nu känns inte ens hälften av dom stabila. Jag skulle kunna tänka mig att gå ner till pingishallen och bara träna servar. Det är ju faktiskt en typ av träning som man kan ägna sig åt helt själv. Man behöver bara många bollar och ett pingisbord. Sen är det bara att köra...med kvalitet då förstås. 
 
Jag är nöjd över att jag kämpar och sliter på varje pass. Jag står inte och fånar mig utan jag försöker alltid göra mitt bästa. Jag vill ju också att dom jag tränar med ska tycka att jag är en bra träningskompis att träna pingis med. Jag tror att dom flesta i klubben gillar att träna med mig, även om många av dom som jag tränar mycket med  är lite bättre än mig. 
 
Jag får fortfarande frågor om jag vill hjälpa till med olika saker i klubben. Två gånger har jag fått frågan om jag vill bli kassör för TBTK. Tre gånger har jag fått frågan om jag vill hjälpa till som tränare. 6 gånger har jag fått frågan om jag vill spela seriematcher. Alla dessa frågor är bara sånt jag har fått sen i augusti. Jag har säkert fått fler frågor om andra saker, men jag kommer inte ihåg allt, men jag glömmer inte att svara nej och bara bry mig om sånt som jag själv vill göra. Träna pingis, ha kul och må bra.  
 
(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE