Vecka 19

Jag har ju egentligen inte så mycket att skriva. Den senaste tiden har jag mest bara publicerat inlägg för att hålla bloggen levande och uppdaterad. Jag vill inte tappa skapandet av nya blogginlägg. Detta med att blogga tycker jag ändå är roligt att hålla på med. Även om jag inte har så mycket skriva om. 
 
Jag jobbar 5 dagar denna veckan. Jag har en eftermiddag och kvällsvecka. Ganska bra pass hela veckan. Det är väl bara fredagen som ser lite jobbig ut på förhand, men efter det passet så får man ju en ledig helg. 
 
Förövrigt så kommer jag väl att göra så gott jag kan med konstprojektet. Förra veckan började lite dåligt, men mot slutet av veckan kom jag ikapp lite med konsten. Det känns ju alltid bra när det rullar in pengar där. 
 
Jag känner annars att jag måste hålla lite mer på pengar nu än jag gjorde förra veckan. Jag vill ju hålla alla sparmål jag har. Förra veckan köpte jag nog lite för mycket grejer och det håller inte att göra så varje vecka.  Det känns onödigt att inte följa den budget jag har planerat för under maj månad. Jag kan ju spendera ganska bra i min vardag ändå. Jag behöver inte gå över det jag har tänkt mig  bara för att jag ibland vill unna mig mer mat och andra grejer. Mycket kan vänta tills jag får in mer pengar. Någon måtta får det vara. 
 
Promenadrundor ska jag kämpa med också. som jag alltid gör varje vecka. Jag har tänkt att gå mycket idag och imorgon. Sen taggar jag ner i några dagar och sen tar jag dom sista rundorna till helgen. Det var så jag lade upp det förra veckan och det kändes bra så jag kör så denna veckan också. Hoppas det fortsätter att vara soligt och fint ute. Våren kan vara fin. Även om min "favvoårstid" är hösten. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE