Lördag (2023 05 06)

Det är skönt att vara ledig igen. Jag har även sökt mer ledigt längre fram. Tanken är att jag ska få mer behagliga arbetsperioder när jag kanske har ganska mycket jobb. Jag försöker hitta dom där dagarna att ta ledigt på som sen faller samman med ordinarie ledighet. Det brukar funka och när man väl vet att man blir ledig, då kan jag ofta se att jag har flera veckor i rad av bara "bra" arbetsperioder att se fram emot. 
 
 
 Konsten?
Jag har den senaste tiden inte grejat jättemycket med min konst. Jag måste hålla igång konstprojektet om jag ska tjäna pengar på det. Med andra saker som jag tjänar pengar på så kan jag få in pengar utan att jag gör ett skit. Men med konsten funkar det inte så.  Idag har jag gjort ganska mycket och då har det trillat in pengar direkt. Jag har också fått lite hjälp med min konst. Även om jag tror att det bara är en ren slump när man inte alltid behöver lika mycket för att det ska komma in pengar. 
 
Men ibland känner jag också att jag måste göra mer för att tjäna pengar, fast jag orkar inet alltid bry mig. Jag ser fler möjligheter än vad jag orkar ta vara på. Vid flera tillfällen den senaste tiden så har jag bara fått acceptera att jag får släppa vissa jobb med konsten. Jag orkar inte göra hur mycket som helst och det kanske inte heller altid är värt att lägga ner den tiden. Med tanke på hur lite pengar det ibland är så blir det inte alltid värt jobbet. Ibland känner jag att det är värt det, men någonstans måst jag ju dra gränsen. Men ska jag nå mitt mål med detta så måste jag hålla jobbet med konsten levande i alla fall. Men det är inte värt att göra hur mycket som helst. 
 

 Jag har i skrivandets stund gått tre långa promenader denna veckan. Det har känts bra att gå färre gånger än vad jag brukar, men längre när jag väl är ute. Till imorgon så kommer jag att få ihop dom sista stegen för att nå mitt veckomål på 100 000 steg. 
 

 
 Annars mår jag väl ganska bra. Lite övertrött ibland, men just nu finns det egentligen ingenting som känns jobbigt. Jag är ju nöjd över att jag kan spara så mycket pengar som jag nu gör. Jag är glad över att jag börjar se slutet på många av dom saker som jag kämpar med och har satt upp specifika mål för. Man kan säga att man börjar se ljuset i tunneln.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE