4 avspända dagar.

Jag har varit lite långledig. Skönt att få fyra dagar istället två. Eller så kan man ju säga att det är skönt att slippa jobba helgen och heller inte behöva jobba två dagar efter helgen. 
 
Jag har sovit ganska mycket. Jag har sovit ut på morgonen, sovit middag på eftermiddagen och ändå gått och inte suttit uppe på nätterna. Det har varit skönt. Mycket slappa och ha det bra. 
 
Igår och idag har jag gått två långa promenader på över en mil. I skrivandets stund har jag fått ihop över 40 000 steg på två dagar. 
 
 
 Jag har fått några dagar och fundera. Mycket ekonomi har snurrat runt i mitt huvud, men jag är väldigt säker på att jag vill fortsätta med att hålla i min sparplan. Jag är väldigt säker på att jag vill detta och vill ju ge min högsta dröm en ärlig chans. Det finns mycket annat som jag inte kan lösa just nu och så får det vara. Dom eventuella problem som kommer för att jag vill spara pengar nu får jag försöka lösa sen. När det kommer till min högsta dröm så finns det inget sen längre. Detta är nog min sista chans att klara den. Jag kommer inte att orka bry mig en gång till. 
   (null)
 
 Nu under kvällen ska jag ägna mig åt lite "småplock" av allt möjligt. Vika tvätt, städa och få ordning på lite papper. Jag kanske kan få upp någon mer video på TikTok. Jag har också tänkt att laga till en riktigt god club sandwich till kvällsmat. Jag hoppas att smakerna kommer att sitta. Jag har: Bröd, kyckling, salladsblad, bacon, mango och  currysås. Jag vet inte om det kommer att funka, men jag provar. 
(null)
Det känns som att mycket fattas för att jag ska få till en god club sandwich, men jag får ju ta vad jag har hemma och göra det bästa av det. Jag orkar inte gå ut och köpa mer grejer. Detta får bli som det blir. 
  (null)
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE