Funkar eller funkar inte.

Jag har jobbat på hela veckan med busskörningen och det har väl hittills varit ganska lugnt. Jag har haft bra pass och bra körning. Sen finns det ju saker på jobbet som man vill ta tag i och få till förändringar som är till det bättre. Dessutom sker det ju ganska mycket förändringar till hösten och just nu kommer det väldigt mycket information som ska försöka ta till sig och fatta nånting av. 
 
Jag har gått två långa promenader denna veckan och i helgen ska jag väl gå minst en lång till. 100 000 steg till ska jag fixa. I skrivandets stund har jag gjort 70 000 steg. 
 
 
Konstprojektet har gått väldigt bra denna veckan. Jag har hittat ett bra "flow" i det. Mitt problem är bara att jag inte riktigt hinner med att leverera så snabbt som jag skulle vilja. Jag får lägga konsten på hög och sen har jag ju också skapat konst som jag efteråt är tveksam på om jag kan sälja. Jag vil ju kunna stå för den konst jag levererar. Det ska ju alltid vara bra grejer som är värda dom pengar som jag får in. Det är viktigt för mig. 
 
 
Denna veckan har jag också försökt ännu en gång att få till dom resor som jag skulle vilja göra runt om i Sverige. Nu har jag fått tänka om lite. Saker som jag tänkte att jag ville göra först, funkar inte längre. Andra saker kanske funkar, men då vet jag inte om det är värt pengarna. Ibland vet jag heller inte om pengarna räcker för jag vill ju spara en hel del också. Jag inser att mycket av sånt jag vill göra rinner ut i sanden. Det funkar liksom inte att jag göra som jag först tänkte. Med vissa saker är det för sent eftersom jag inte tog tag i det med en gång. Så kan det också bli när man tänker för mycket. 
 
Jag har inte gett upp semesterplaner och resorna som jag vill göra då och kanske senare i år. Jag jobbar på lösningar hela tiden, men jag tycker ingenting känns riktigt bra och rätt för mig att göra. Dessutom har ju vissa förutsättningar ändras.  Det som en gång funkade funkar inte längre. Jag behöver tänka om och det händer inte så mycket mer för jag orkar inte riktigt när det liksom blir för mycket att göra och för många moment för att få allt som jag vill ha det. Detta var inte så lätt som jag först trodde att det skulle bli. Jag vill väldigt mycket. Kanske för mycket? 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE