Vecka 13

 Skönt att man har en vecka nu där man inte behöver gå upp så jävla tidigt. Om jag vill kan jag ha sovmorgon varje dag. Jag har 5 dagar av jobb och jag har en kvällsvecka med ganska bra pass. Det är väl bara fredagen som känns lite tuff att jobba sig igenom. Men det är ju skönt att var ledig helgen. Kanske tycker jag att detta är en av dom bättre arbetsveckorna som jag har på detta schemat. Fast förra veckan tog jag ledig måndag och då blev den arbetsveckan ganska "soft".  Bara 3 dagar av jobb och slutat tidigt varje dag. 
 
Under denna veckan får jag ju in en hel del pengar och det började redan i natt. Nu har jag kommit över den "spärr" som jag länge har kämpat för och längtat efter att komma över. Det känns bra, men jag kommer att få kämpa på med tålamod och sparande av pengar. Pengar kommer in och mycket sköter sig själv. Men jag behöver kämpa när det gäller att hålla budget och inte ändra på något av allt som jag har planerat. Ju närmare jag kommer det stora målet, ju mer noga känns det som jag måste vara med sparandet. Nästa "spärr" har jag planerat att ta mig över i slutet av maj. 
 
Annars hoppas jag att jag lägger in en extra växel när det gäller promenadrundor. Förra veckan var det precis att jag klarade av att nå 100 000 steg. Igår gick jag en runda på 14 km och sen behövde jag ändå gå ut igen för att nå mitt veckomål. Denna veckan ska jag försöka gå längre rundor i början av veckan. Jag tycker också att det känns ganska skönt i kroppen när man har avverkat en längre runda på 1-2 mil. 
 
Jag tror att det blir en bra vecka. Jag ska försöka njuta av livet så gott jag kan.  Jag hoppas också att jag inte känner mig så jäkla trött som jag stundtals gjorde förra veckan. Jag vill känna mg pigg och fräsch, samt må bra som fan. Det ska vara "gött å" leva. 
 
 
(null) 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE