Vecka 12

Det har varit skönt att börja denna veckan med två helt lediga dagar från busskörningen. Då kan jag greja med mycket annat som jag kom efter med förra veckan. Jag har tre dagar av jobb den veckan och jag börjar och slutar tidigt. Så detta är en bra arbetsvecka. 
 
Jag tjänar väl inte så mycket pengar denna veckan. Det smäller till nästa vecka, men denna veckan handlar mest om att ha tålamod och förbereda. Det kommer att vara värt det. Jag gör jag bara som jag har tänkt nästa vecka så kommer jag över en spärr som gör att det sen känns värt att fortsätta som jag har planerat. 
(null)

 
Denna veckan var det tänkt att jag ska skulle åka till Stockholm. Men jag insåg att jag inte får till allt på det sättet som jag vill. Det blir helt enkelt inget. Jag har också  känslan av att jag inte kommer att få till mycket av sånt som jag skulle vilja göra framöver.  Jag får fokusera på att få loss pengar så att jag någon jävla dag, på riktigt kan ge min vision en ärlig chans. Sen ligger ju Stockholm alltid kvar och jag kan ju försöka planera upp något, så att jag kan åka senare i år. Jag ger mig inte med nånting som jag vill göra, även om det just nu är sparande och investerande av pengar som gäller.  
 
 
 
 
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE