Vecka 11

Ny vecka igen och jag har massor av jobb. Det känns som jag säger så varje vecka nu. Men denna veckan är det ju busskörning 6 av 7 dagar, så då har man väl mycket jobb att kämpa med.  Jag börjar denna veckan med att jag ska upp tidigt och sen slutar jag ju också tidigt. Sen avslutar jag veckan med att jobba eftermiddag och kväll. Så det blir väldigt blandat denna veckan. 
 
Jag vet att jag har jobb annars får jag väl se vad jag hittar på. Jag har märkt den senaste tiden att jag gärna säger till mig själv att jag ska ta tag i så mycket och få allt gjort som jag vill fixa. Sen när jag väl ska greja så orkar jag inte riktigt. Energin räcker liksom inte till. Jag kämpar ju, men jag vill ju också må bra. Det gör jag inte om jag bara skulle köra på. Ibland är det väl så att man vill mer än vad kroppen tål. Då gäller det ju att i första hand lyssna på kroppen och inte låta viljan bli den som får styr. Då tror jag saker och ting ganska snabbt kan gå åt helvete. 
 
Jag funderar på om jag den senaste tiden har fastnat lite i för mycket negativa tankar och att detta kanske är orsaken till att jag inte har mått så bra. Jag tänker lätt på sånt som är jobbigt och glömmer av att bara ta livet lite lättare och tänka mer positivt. Det ligger nog lite i det och jag kanske bara vara lite snällare mot mig själv, trots att jag har den där självkritiska "ådran" inom mig. Man kanske mår bättre av att förlåta sig själv oftare och se allt mer positivt som jag också vet att jag kan när jag tänker på att jag ska göra det. 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE