Torsdag (2023 03 23)

Det känns som jag jobbar tufft med allt just nu. Jag försöker tänka så positivt jag bara kan, men jag måste nog erkänna att ingenting känns speciellt roligt att greja med just nu. Jag gör ju framsteg och mitt tålamod är det inget fel på. Jag håller mig till vad jag har planerat och är noga med det. Jag jobbar på med allt, men jag vill att nånting ska gå bättre än förväntat. Det händer liksom inte. Inget sånt där WOW vad bra detta blev. Mycket blir "bara" som jag har räknat med och då känns allt som ett evigt kämpande. 
 
Jag vill också passa mig lite för att greja för mycket. Jag får känslan ibland att jag göra saker och får saker gjort, men sen är det väldigt snabbt vidare till nästa grej. Jag känner ofta att jag behöver göra nånting för att sen få klart nånting annat och när något annat är klart måste jag skynda mig och få klart en grej till. Allt jag gör känns synkat på något sätt. Om jag inte jobbar vidare och hela tiden är på väg någonstans, då känner jag lätt att jag inte får gjort nånting och sen tänker jag på alla misslyckanden som jag tror kommer att komma med detta. Ibland behöver jag nog bara stanna upp och fundera på hur jag mår och vad jag faktiskt vill få gjort. Vad är viktigt och hur lägger jag upp allt grejande på ett sätt som jag på sikt mår bra av?  
 
Jag är i alla fall nöjd med att jag har mycket tålamod just nu. Jag gör sånt som känns rätt och bra för mig. Kanske har jag också mognat lite i mitt tänk kring vad jag kan göra framöver. Allt jag gör, oavsett vad det är går åt rätt håll. Även om mycket inte känns så kul att greja med just nu, så tror jag i alla fall att mina ansträngningar kommer att vara värda något i slutändan. Jag  har en känsla av att jag inte kan misslyckas, oavsett vad som händer. Så stabilt känns allt just nu, även om jag är försiktigt med att säga att jag känner mig säker på att jag kommer att lyckas. Jag har haft fel många gånger förut och då ska man väl inte säga för mycket redan nu. 
 
 
(null)
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE