Mår lite dåligt och kommer inte ur det.

Det är lite jobbigt. Jag mår lite dåligt och har gjort det ett tag. Jag kommer inte ur det och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska kännas bättre. I stunder då jag känner att jag börjar må bättre, så tycker jag ofta att det händer nånting som jag sen mår dåligt av igen. När jag mår lite dåligt kanske jag också gör mer saker mot mig själv som får mig att må sämre och så blir allt med detta bara en ond cirkel som jag går runt i. 
 
Jag känner ju att jag vill få gjort väldigt mycket också. I år vill jag köra på med konstprojektet. Jag vill spara ihop en hel del pengar och jag vill avverka några resor inom Sverige. Sen ska man ju jobba på med busskörningen och greja med sina vardagliga saker. Jag känner väl kanske att jag inte klarar av allt på ett bra sätt. Någonstans blir det bara för mycket och jag har svårt att fokusera. Energin räcker kanske inte till och när jag känner så, då mår jag sämre av den känslan. 
 
Jag känner mig ändå avspänd och lugn. Den känslan gillar jag ju ofta, men det känns alltid lättare att ta det lugnt när jag inte mår så bra. På något sätt är känslan av att jag inte mår så bra väldigt bekant. Jag har många gånger under mitt liv känt så här. När jag tänker på det känns det lite sorgligt och jag kan också bli förbannad över att jag inte har tagit dessa känslor på allvar tidigare. Jag har på något sätt låtit det gå för långt så att jag blir nästan mer trygg av känslan av att må sämre. Jag är övertygad om att jag ibland har gjort saker som jag vet att jag kommer att må dåligt av, men jag gör det för att det har blivit en vana för mig att hantera dessa känslor. 
 
Egentligen hatar jag att jag känner så här just nu, men jag kan också tänka att det borde komma något positivt ur att jag ändå har kommit till insikt med hur dåligt jag har mått i olika perioder. Jag har ju alltid kommit ur dessa känslor och mått bättre. Problemet är väl att jag lätt kan må dåligt igen och jag har svårare att komma ur den känslan än vad jag har att behålla känslan av att jag mår riktigt bra. 
 
Jag borde väl fundera på vad som just nu gör att jag inte mår så bra. Jag har inte riktigt kommit på det. Om jag bara kan komma på det så kanske jag kan hitta "verktygen" som jag behöver för att må bättre igen. Det kanske också är bra om jag bara börjar acceptera att jag inte kan klara av allt som jag vill fixa under 2023. Det kanske är så att jag behöver fokusera till 100% på en sak i taget.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE