Lördag (2023 03 04)

Jag har känt mig lite tom och ganska energilös idag. Jag jobbade i natt och det gick bra och allt var lugnt , men dagen efter nattarbete så brukar jag känna mig lite segare än normalt. Man ska väl helt enkelt sova på nätterna om man vill känna sig piggare och inte så tom och orkeslös. 
 
Annars har jag funderat vidare på hur jag ska göra med allt som jag vill få fixat framöver och jag har i alla fall bestämt mig för att köra på som jag gör nu, och göra det i alla fall fram till slutet på april. Jag vill ju åka ut på lite resor runt om i Sverige, men det får bli tidigast i slutet på april eller början på maj. Fram till dess så känns det just nu mer rätt att bara jobba på med allt och spara pengar till alla framtida saker som jag ändå  har tänkt att göra. Jag behöver väl helt enkelt mer tid för att skaffa en bra plan som jag själv tror på när det kommer till alla resor jag vill göra i år. Jag gör nog rätt i att inte ha för bråttom. 
 
Jag vill väldigt mycket och det känns väl på ett sätt bra att jag är sån, men samtidigt skulle jag önska att jag bara kunde nöja mig med några få saker och mer göra vad jag kan här och nu, för dom pengar jag har idag. Jag vill alltid nånting mer än vad jag kan fixa just nu och då skjuts ju saker på framtiden. Det är lite jobbigt ibland att hela tiden sträva efter saker och hela tiden vara på väg mot nya mål. Det känns ju jäkligt bra när man väl klarar av något som man har kämpat för ett tag, men ibland önskar jag att jag bara kunde sluta kämpa och börja leva mer, utifrån där jag är just nu. Eller typ: Tjäna pengar och spara, men har roligare medans jag gör detta. Jag har svårt att komma ur det där kämpandet och strävandet efter att nå nya mål. Det blir som att man hela tiden ägnar för mycket tid åt att förverkliga sina drömmar, istället för att leva i sin dröm. Jag skulle ju kunna göra väldigt mycket redan nu, men jag det känns inte rätt och jag är rädd för att jag ångrar mig och bla, bla , bla.
 
Sen har jag ju nu ändå bestämt mig för vad ska göra under dom närmaste månaderna och det är ju bra. Då har jag i alla fall nånting att utgå ifrån och det blir inte så rörigt inne i mitt huvud. Det blir mindre av kaos, jag mår bättre och stressen minskar. 
 
(null)
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE