Det bir nog tufft ett tag till.

 Skönt att helgen är här och att man är ledig. I början av denna veckan kände mycket ganska tufft och sen ha det i alla fall känts bättre och bättre ju närmare den helgen jag har kommit. Allting går väl i "vågor" Det har känts tufft och en hel del kan kännas tufft nu också. Dessutom kommer det nog att komma många jobbiga saker framöver också som jag helst skulle vilja slippa, men ändå behöver hantera för att det är förmodligen ett sämre alternativ att inte bry sig. 
 
Det blir nog tufft ett bra tag till. Frågan är om jag någonsin kommer att känna att det inte känns tufft ibland. Jag funkar ju lite så att jag ofta börjar sträva efter saker som kräver att jag behöver kämpa lite. Sen finns det ju alltid människor som jag måste passa mig för i allt grejande eftersom många vill jävlas med, förstöra för mig eller utnyttja mig. Det kan vara tufft nog att hela tiden vara på sin vakt och hålla alla dessa människor borta från mig. Vissa ger sig ju heller inte i första taget. Lyckas jag med saker eller har något som är värdefullt så finns det alltid folk som vill bråka. 
 
Det är väl också så nu att jag befinner mig mitt i väldigt mycket av sånt som jag vill få fixat. Även om jag har gjort mycket så har jag mycket kav innan jag når dom resultat jag vill nå. Ger jag upp nu så känns ju mycket som meningslöst arbete. Ska jag kämpa på, då vet jag att det kommer att bli tufft framöver och jag kommer att behöva ha tålamod och också acceptera att allt inte alltid kanske blir som jag vill. Detta är tankar som jag försöker vänja mig vid. 
 
Det som känns positivt det är att jag vill köra på med allt jag har påbörjat och när det tex kommer till ekonomin så har ju pengarna börjat gå i en "loop". Jag tjänar mer pengar på dom pengar som jag redan har lyckats spara. Det innebär ju att det känns lite lättare än förut att faktiskt fortsätta köra på det målet jag har, och sen ge den vision jag har en ärlig chans. När det kommer till konstprojektet så är det ju i alla fall något som funkar och jag gör min grej, utan att låta mig påverkas av vad andra tycker att jag ska göra. Jag är övertygad om att konstprojektet går så bra som det gör för att jag går min egen väg i detta. Dom som försöker lägga sig i vet ju liksom ingenting. Så ska jag nog låta det förbli ett bra tag till. Typ till jag är färdig, om jag blir färdig. 
 
Ha en trevlig helg! 
 
(null)
(null)
           (null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE