Fredag (2023 03 17)

Jag har en jobbhelg framför mig. Mycket annat kommer jag inte att hinna med. Dessutom känner jag att jag inte orkar göra så mycket. Ibland har jag lite svårt att låta bli att greja med saker när jag känner att jag har tid med det. Det blir lätt att man kör skiten ur sig och sen mår man bara dåligt av det för att det någonstans blir för mycket. Under denna veckan har jag varit bättre än vad jag brukar vara på att faktiskt stanna upp och inte göra nånting, även om tiden har funnits. Det har nog varit bra för mig. 
 
Jag har taggad ner lite med promenadrundor. Målet är fortfarande 100 000 steg per vecka, men i några veckor nu så har jag gjort 20 000 - 50 000 steg mer per vecka. Men jag kommer att mer gå tillbaka till att göra 100 000 steg per vecka och inte bry mig mycket mer än så. Däremot kanske kommer att fortsätta gå långa promenader, men dra ner på antalet  dagar som jag är ute och går. 
 
Konstprojektet har jag inte orkat jobba så mycket med denna veckan. Jag tror ändå att jag i slutändan kommer att få in dom pengar jag har räknat med. Det är ju länge gått lite bättre än vad jag har räknat med. Nu när jag inte gör så jämnar det ju liksom ut sig. Jag vet inte hur jag riktigt ska jobba med min konst för att det ska gå bättre. Jag kanske inte är bättre än vad jag själv har räknat med att jag ska vara? Jag vill just helst att det ska hända något med detta som överraskar mig på något positivt sätt, men det händer inte. Det blir som jag har räknat med och inte bättre än så. 
 
 När det kommer till målen som jag har med min ekonomi i år så går det bra. Jag är väldigt noga och jag är stenhård med att hålla mig till allt de som jag har planerat att göra. Det ger resultat, men jag inser hur mycket tålamod jag måste ha för att klara av att få till allt som jag vill ha det. Jag förstår varför jag inte har lyckats så här bra tidigare. Jag har inte haft tillräckligt med tålamod och jag har haft svårt att bestämma mig för vad jag ska göra och sen hålla mig till att göra vad jag från början har planerat. Nu har jag lärt mig av dessa misstag och då funkar det och går bra. Däremot känns det lite surt att jag kanske inte kan göra så mycket annat än att spara pengar under detta året. Om jag ska få undan så mycket pengar som jag tror att jag behöver för att kunna ge min vision en chans, så kan det vara så att jag får hålla tillbaka med många andra saker som jag gärna skulle vilja göra under detta året. Jag får skala ner och prioritera och då är det sparandet som är viktigast för mig just nu. Detta känns lite tråkigt, men det som känns bra är att jag inte tänker så mycket på det. Jag får ju in bra med pengar och allt faller på plats som jag vill ha det. Lever jag bara på som vanligt så sköter sig ju mycket med ekonomin av sig själv. Jag har ju gjort så mycket sen tidigare och i dagsläget har jag nytta av allt jag har gjort sen tidigare. Dessutom har jag ju kommit till insikt med att jag mår ganska bra av att vila mer och göra mindre och då kanske detta med spara mer pengar nu kommer ganska lägligt. Även om det är lite tråkigt. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE