Nu känns det ganska bra igen.

Skönt med en ledig helg. Det känns som jag har haft 3 dagar ledig eftersom jag slutade tidigt i fredags. Dessutom har jag ju ett schema nu där jag ofta jobbar många dagar per vecka, fast jag har ju inte dom megalånga dagarna längre. Men när man då får lite mer ledigt så känns det extra skönt och även lite lyxigt. Sen kanske det är lite synd att man hela tiden längtar till ledigheten. 
 
Både igår och idag har jag varit ute på två ganska långa promenader. Under lördagen blev det ca 20 km och idag (söndag) blev det ca 10 km. Det är inte dåligt. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Jag har också varit ganska bra på att ta tag i saker som jag tidigare har skjutit på framtiden. Det var skönt få jobba undan lite sådan skit. För det var verkligen riktiga skitjobb att göra. Konstprojektet har också gått ganska bra, även om jag fick kämpa även med detta.
 
 Jag har mått ganska bra. Jag har ju mått lite dåligt ett tag, men dom senaste dagarna har jag börjat må bättre igen och under denna helgen har jag inte mått så dåligt över nånting. Jag jobbar ju på med allt möjligt och pengar tjänar jag ju. Vissa grejer går ju också bra. Jag faktiskt förvånad över att jag inte mår sämre än vad jag kanske borde göra just nu. Med tanke på vad vissa utsätter mig för så borde jag väl påverkas mer av allt detta. Men jag bryr mig inte så mycket. Det är väl därför jag mår ganska bra nu igen. Jag bryr mig bara om sånt som känns viktigt för mig... och skiter i allt annat. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE