Bäst att följa sitt hjärta.

Jag försöker tänka på att göra sånt som jag själv vill göra och bryr mig väldigt lite om vad andra tycker att jag ska göra. Jag tror stenhårt på att det oftast är bäst att följa sitt eget hjärta och leva efter den inre övertygelsen som jag har. 
 
Den senaste tiden har många kommit fram till mig och frågat om en bild. Jag har oftast inget emot det, men vid några tillfällen har jag känt mig lite obekväm och jag har ibland tänkt att jag ska säga nej till det. Sen är det ju oftast lättare att bara att säga ja och låta folk som vill ha en bild få det. Men för min egen skull så kanske jag ska säga nej när jag spontant känner att jag inte vill att vissa personer ska få ta den där bilden med mig. 
 
Jag vet egentligen inte varför jag tänker på detta. En bild spelar ju ingen större roll och det är ju inget att bråka om. Vill någon ha det, låt dom få det då.  Men vissa som kommer fram och frågar beter sig ibland på ett sätt som gör att man hellre vill säga nej. Känner jag mig dessutom obekväm i situationen så kanske det är bättre att säga nej och hoppas att den eller dom som har frågat respekterar att jag inte alltid vill. 
 
För de mesta känns det ändå ok. När det kommer fram folk som bara lyser i ögonen och frågar om en bild. Då vore det ju bara drygt och elakt av mig att säga nej. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE