Vecka 26

Jag har 6 dagar av jobb denna veckan, men många dagar är ganska korta eller så slutar jag hyffsat tidigt. Man får ju börja tidigt också, men det är inga problem. 
 
Jag har väldigt mycket att göra och jag har planerat som fan för att jag ska känna att jag hinner med utan att jag behöver stressa. Det kommer att funka bara jag tar det lugnt. 

En hel del pengar kommer in denna veckan också. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med allt, men jag hoppas i alla fall att jag kan spara dom pengar som jag hittills har sparat ihop i år. Jag är inte säker på att det går att spara mer på dom pengar som kommer in denna veckan. Jag har ju lite planer på att göra saker och en del utgifter som jag kommer att ha i juli har jag inte riktigt räknat med. Därför är jag långt ifrån säker på att jag fixar sparandet som på det sättet som jag helst vill. 
 
Men sen vet jag inte än. Ibland kommer det oväntade inkomster också och konstprojektet har gått mycket bättre den senaste tiden än vad jag har räknat med. Det är nog den grejen som går bäst just nu och jag försöker ju också hela tiden att utnyttja det "flow" jag ibland har så att pengarna liksom går i en loop. Det är bara att göra så gott man kan och sen behöver man inte sitta och ångra att man har gjort så mycket fel eller borde ha gjort saker annorlunda. Jag klarar inte allt, jag kan inte alltid få som jag vill och jag kan heller inte förutse allt.  Men jag kan. alltid välja hur jag vill hantera saker och ting. Jag vill ta allt med ro och bara njuta av saker som jag redan har och som är bra i mitt liv. Det lätt att glömma bort sånt ibland när man är mitt inne i att sträva efter saker som man inte har än.  
 
(null)
(null)
(null)

 










Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE