Vecka 25

Ny vecka igen och nu börjar väl en lite tuffare arbetsperiod igen. Denna jobbveckan känns hyffsad ändå. Ingenting känns på förhand jobbigt. Men jag har mer jobb framför mig nu än vad jag har haft under de senaste 3 veckorna. Jag har semester om ungefär en månad och jag tror inte att jag kommer att söka så mycket mer ledigt fram till dess. Allt känns helt ok att bara jobba på med.
 
Det är ju midsommarveckan nu och jag jobbar midsommarafton, men är ledigt lördag och söndag. Jag har en vanlig arbetsvecka kan man säga. Om jag inte minns helt fel så tror jag att jag ofta har varit en av dom förarna som får jobba just midsommarafton. Jag minns inte vilket år jag var helt ledig från jobb just den dagen. Jag vet att jag ett år tog ledigt en halv dag, men jobba brukar jag få göra just på midsommar. Det är ju oftast en ganska lugn jobbdag, men sånt vet jag sällan på förhand. Jag vet bara att ska jag fira midsommar så får jag göra det på lördag istället. 
 
Samtidigt får jag tänka på att ta det lite lugnt. Denna veckan tjänar jag inte så mycket pengar på nånting. Jag får vara noga med utgifterna om jag ska hålla den budget som jag satte upp för juni under hela denna veckan.  Det nästa vecka som det rullar in pengar  varje dag och då kan jag släppa lite på sparande och tänkande kring det. Jag har också känt under framförallt förra veckan att det är mycket som jag behöver köpa och jag har beställt en hel del grejer som jag kanske inte riktigt behöver nu, men som jag kanske behöver längre fram i sommar. Jag får tänka mig lite för så att jag inte jämnt shoppar spontant när känslan liksom faller på. Förra veckan beställde jag ganska mycket grejer. Jag har råd och det är lugnt just nu,  men jag har ju ett sparmål för i år också. Så ibland är det nog bra om jag tänker på att dra lite i handbromsen när det kommer till shopping. Jag vill ju inte misslyckas totalt med målet som jag har med pengar för i år.  Det ska i alla fall inte falla på för mycket spontant inhandlande av saker, som jag kanske inte heller behöver just nu. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE