Vecka 24

Det känns skönt att börja en ny vecka med 2 dagar av ledighet. Jag har ju jobbat i helgen, men det var ganska lugnt. Jag har ju haft en ganska "soft" arbetsperiod och man kan nog säga att den fortsätter. Denna veckan jobbar jag 3 dagar och får en ledig helg. Det är ganska "soft" även om man får vräka sig upp klockan 04:00 på morgonen. Tittar jag på hur jag jobbar fram tills att jag börjar min semester så känns det ganska lugnt. Det känns ju bra.
 
Jag ska försöka greja mycket med min konst och göra allt jag kan för att leverera så fort som möjligt. Det är ju efter leverans av min konst som pengar kommer in. Jag massor av konst som bara ligger och väntar på att få bytas ut mot cash. Jag kan inte säga att konstprojektet går dåligt just nu och bättre kan det bli, tex under denna veckan.
 
Jag ska också försöka sätta mig ner och försöka planera lite inför min semester. Jag står inte ut med tanken att vara hemma hur mycket som helst...när jag samtidigt blir helt ledig i 4 veckor, i juli och augusti. Så jag får försöka tänka ut lite saker som jag vill åka ut på då. Jag får kolla upp vad det finns för utbud i sommar och försöka räkna ut vad saker och ting kommer att kosta. 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE