Saker börjar falla på plats.

 Skönt med en ganska lugn helg. Jag har ju jobbat ganska mycket denna veckan och jag har ännu mera jobb att ta tag i nästa vecka. 

Jag var tvungen att avverka två långa promenadrundor i helgen för att nå målet  på 100 000 steg i veckan. Det gick bra.
 

 Konsten har jag grejat en del med, fast jag kanske inte riktigt har lyckats tjäna så mycket som jag skulle vilja på det. Men pengar kommer in i alla fall och det känns skönt jag nu börjar få bort den konst som i nästan en månad nu har legat hemma hos mig och skräpat. Det blir inga pengar om jag håller på konsten. Jag måste leverera och jag måste se till att det händer. Nu börjar det hända mer och det är jag glad för. 
 
Jag har också börjat hitta lite lösningar i min planering inför semestern. Jag har ju tidigare sagt att jag inte har någon lust alls att vara hemma så mycket på min semester. Jag vill ju tex sätta det där med mina resor runt om i Sverige. Jag avverkade ju halva Sverige (om man ser till antal landskap) förra året och i år vill jag typ ta allt som blev kvar från 2022.
 
Jag tycker att jag har hittat en lösning som kan funka och det är som att det verkar som att det går lättare att hitta lösningar på saker och ting när månad och datum närmar sig för saker som jag vill göra. Planerar jag för sånt som ligger för långt fram i tiden så känns det nästan lite meningslöst, för jag vet inte riktigt vad som händer om tex 3 -6 månader. 
 
Vet jag bara det stora målet, så tror jag att det ofta räcker med att vara grymt fokuserad på nuet. Det är ju i nuet som det dyker upp möjligheter eller problem som man måste hitta lösningar på och nuet är ju egentligen det enda man vet något om. Att försöka planera för mycket i detalj på vad man vill göra om tex 6 månader, det funkar sällan för mig. Man vet ju för lite, så långt i förväg. 
  (null)
(null)
(null)
(null)

 
 
 
 








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE