Onsdag - Torsdag.

Jag fortsätter med att ha ganska "softa" dagar. Jag chillar och försöker må så bra som möjligt. Jag kanske oroar mig över saker och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa allt som jag skulle vilja göra under detta året. Mycket går emot mig, men jag tar allt med ro. Just nu måste ju det viktigaste för mig vara att jag bara ska må bättre och bättre. Jag har känt mig lite trasig sen i mitten på maj. Även om mycket känns bättre nu så finns det fortfarande ett lite sår kvar i hjärtat, och en rädsla för att jag psykiskt ska rasa igen. Jag måste chilla ner och ta det väldigt lugnt ett bra tag till.
 
Onsdag
Igår hade jag en arbetsdag. En ganska bra sådan. Jag slutade 12:30 och tänkte som vanligt att nu hinner jag att få gjort en hel del. Riktigt så blev det inte. När jag kom hem från jobb så käkade jag lite och sen blev det en långpromenad på ca 12 km. När jag sen kom hem var jag så jäkla trött och jag kände av tröttheten redan under den sista delen av promenadrundan. Jag tänkte att jag går och lägger mig en halvtimme och sen kan jag greja lite med annat. Men jag sov bort större delen av kvällen och vaknade till klockan 22:00. Jag gick upp och diskade lite sen borstade jag tänder och kröp i säng igen. Snacka om att sova mycket, men så kan det vara ibland. Jag hade ju varit upp 04:00 på morgonen så ingenting är ju konstigt med att en människa blir trött av det senare under dagen.
 
Torsdag
Idag har jag känt mig ganska pigg och fräsch. Inte så konstigt när sen igår har sovit i typ 14 timmar. Jag klev upp klockan 07:00. Det blev lite frukost och sen tog jag en promenadrunda igen. 12 km blev det idag också  detta har jag nu avverkat varje dag under denna veckan. Nu behöver jag nog inte gå så mycket mer för att klara mitt mål på 100 000 steg. Det löser sig ändå, utan några fler promenadrundor. 
 
Annars har jag mest chillat och grejat med min konst. Konstprojektet har gått hur bra som helst dom senaste dagarna. Jag hinner inte med riktigt, men jag kan ta det lugnt för pengarna kommer att komma in, så länge jag inte väntar till nästa år med att leverera den konst som jag nu lägger på hög. 
 
Det börjar bli väldigt varmt nu. Jag svettas mycket och jag tycker jag får fylla på med vätska mest hela tiden. Nu har det blivit sommar på riktigt och jag tänker inte klaga. Man klagar ju lätt på allt annat väder så när det är sommar och soligt, då ska jag bara vara nöjd. Jag hatar ju snö och när det regnar är det inte roligt. med något väder måste man ju vara nöjd och då väljer jag att vara det med värmen. 
 
Från och med imorgon börjar en arbetshelg för min del.  Jag får sovmorgon varje dag och sen har jag en ledig dag på måndag, innan jag ska gå upp tidigt som fan igen. Det är bara att jobba på, och fortsätta längta till skön semester. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE