Jag ger inte upp.

Jag längtar mycket och ofta nu tills min semester börjar. Det är väl ca 5 veckor kvar innan jag får en ledighet på 4 veckor. 

Ganska länge nu så har jag ju tänkt mycket på hur jag ska lägga upp dom resorna runt om i Sverige som jag har planerat att göra under detta året. Jag känner att jag behöver avverka en hel del av alla platser jag vill åka när jag nu har min semester. Det kan funka längre fram i höst, men jag tror inte riktigt på att jag löser alla resor på något bra sätt om jag använder min semester till att resa på. Dessutom vill jag inte ha en semester i år där jag mest ägnar mig åt att gå på gatorna i Vänersborg. Det känns ju bara så tråkigt om jag inte får semester med många roliga utflykter. 

Jag vill gärna åka till Falkenberg och hälsa på brorsan och hans familj. Det hoppas jag kommer att funka. Sen har jag ju som mål under detta året avverka en plats i varje landskap, av dom som ligger norr om Värmland, plus Gotland. Förra året fixade jag ju alla landskap söder om Dalarna. Nu vill jag ta resten av Sverige i år. Det känns som att ska jag ha någon chans att klara målet med resorna så måste jag i alla fall börja ta mig ut på nånting under min semester. Jag vill ju det, men problemet är av att jag vill andra saker i år också. Pengar, tid och ork kanske inte riktigt räcker till. Fast jag känner att bara jag kan komma igång så brukar ju saker och ting ta fart och lösa sig på något sätt. 

Jag vill ju också åka till Stockholm i år. I början av året tänkte jag att jag ville åka minst 2 gånger, men jag kommer att vara nöjd om det bara blir 1 gång. Dessutom har jag ju biljetter till Bokmässan i Göteborg, som går av stapeln i höst. Det vill jag heller inte missa. 

Men det är detta med pengar som jag måste lösa. Jag har väl egentligen råd att göra allt och lite till av sånt som jag tänker att jag vill göra under detta året. Fast samtidigt som jag har jag planer för olika typer av resor med alla så vill jag ju också spara en hel del pengar i år. Det blir ju betydligt tuffare att lösa allt jag vill göra om jag samtidigt vill spara en hel del. Det måste gå väldigt bra med pengar in om jag ska lösa allt, men jag ser ändå framför mig att det kan gå. Jag har inte gett upp i alla fall. Ingenting just nu känns försent med att hitta en lösning på. 
(null)
(null)
















Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE