Jag är försiktig.

Jag tänker mycket nu på hur jag ska få ihop allt som jag vill fixa under detta året. Jag vågar inte riktigt bestämma mig för nånting. Jag håller allting öppet fortfarande. Jag har svårt att få en ordentlig överblick vad som kommer att funka. Jag vet att jag vill prioritera att spara ganska mycket pengar. Men jag vet samtidigt att jag inte vill vara hemma under hela semestern. Det är väl dessa två tankar som krockar lite med varandra. Hur mycket pengar har jag att bolla med och vad kommer saker och ting att kosta som jag eventuellt vill göra? 
 
När det kommer till detta med mina pengar så har jag ju sagt förut att det känns lite obehagligt att bolla med väldigt mycket mer pengar än vad jag är van vid. Jag är rädd för att jag kommer att ta för många felaktiga beslut och lite för stora risker. Man kan lätt förlora väldigt mycket pengar snabbt och det gäller nog att jag är mer försiktig än vad jag normalt sett brukar vara. Jag får hålla mig till vad jag planerade från början och vara väldigt noga med det. 
 
Den senaste tiden har jag också märkt av att andra börja lägga sig i vad jag håller på med. Jag har t.o.m blivit kontaktat av några kändisar som säger att dom gärna vill hjälpa mig på olika sätt. Många vill lägga sig i, utan att dom egentligen har en aning om vad jag håller på. Jag kommer att passa mig för att bry mig om nånting av allt som folk kontaktar mig om. Förmodligen kommer jag inte att bry mig om nånting. Jag helt säker på att om jag bara håller mig till vad jag själv har planerat, så är det det bästa för mig i slutändan. 
 
Sen är det väl också så att jag är mitt i allt möjligt. Jag menar att jag har satt upp vissa mål för alla möjliga saker och jag har gjort ganska mycket och hållit på länge, jag har också väldigt mycket kvar tills jag når många av dom slutgiltiga målen. Man tappar lätt motivationen för det känns ibland som man inte kommer framåt, utan bara står och stampa. 
 
En grej som ändå känns bra är att jag har bestämt mig för att avsluta väldigt många saker under detta året och nästa sommar. Med många saker är det så att om jag inte känner att jag kan göra några större grejer för att snabbare än nu närma mig många av dom mål jag har, då kommer jag inte att kämpa vidare. Då får jag istället göra det bästa jag kan med det jag redan har. Det är inte värt att greja hur mycket som helst för att få saker som man inte har. Då är det istället mer värt att försöka göra det bästa man kan med allt som jag då har. Man får liksom mer vara glad över vad man har och inte var ledsen över det man inte har och kanske aldrig kommer att få. Det är i alla fall inte värt att kämpa hur mycket och hur länge som helst för det. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE