Hot Friday!

Det är varmt nu. Det har varit en "Hot Friday" Inte så konstigt för det är ju maxad sommar nu. Arbetsveckan är över och mycket jobb har det inte varit. 3 dagar är ju inte mycket och det känns skönt att få en ledig helg och sen börja ganska sent med jobb på måndag. 
 
På jobbet har jag också sett vad jag får för schema till hösten. Jag fick inte vad jag helst vill ha, men jag fick det schemat som jag kunde tänka mig att köra istället. Jag ville haft ett schema där jag börjar tidigt och slutar tidigt varje dag. Det blev det inte och jag ska inte försöka förklara hur allt med sökning av schema och hur arbetsmetoden funkar när alla scheman ska fördelas. Jag kommer att få ett schema där jag typ jobbar dagtid under vardagarna. När jag jobbar helgen så är det långa dagar både lördag och söndag. Men jag har aldrig några sena kvällar eller nätter. Så det känns ganska bra och jag hade inte förväntat mig att jag skulle få något annat än detta. 
 
Hot Friday
Jag slutade ganska tidigt idag och efter jobbet så köpte jag lite fisk på Koppargrillen. Denna veckan har jag ätit fisk varje dag. Jag har bestämt mig för att försöka äta så mycket fisk som möjligt och försöka minska på framförallt griskött i framtiden. Det tror jag är bra om man tänker på och försöker så mycket som möjligt att hålla sig efter. 
 
Efter en god lunch så blev det en promenad på ca 12 km. Jag har lagt upp en hel del filmer på min TikTok. danneblogg heter jag på TikTok om ni är nyfikna på hur jag busar där. 
 
Ikväll blir det väl mycket slappa och jag har också tänkt att laga några fiskburgare. Man kanske också ska unna sig lite bubbel ikväll. Det är ju ändå fredag. En Hot Fredag!
 
 Ha en trevlig helg!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE