Är det värt det?

 Jag tycker nu att jag  har fått grepp om alla dom resor jag vill göra i Sverige i år. Jag har en plan som kan funka om jag får till alla bokningar och vill lossa på dom pengar som jag tror jag behöver lägga.
 
Det har också blivit väldigt uppenbart att jag måste vara ganska effektiv i mitt resande. Man måste hela tiden vara på väg till nästa ställe. Målet sen förra året har ju varit att jag ska avverka en plats i varje landskap i hela Sverige. Tanken var först också att jag skulle titta på vad som finns att göra runt om i Sverige. Jag ville på något sätt passa på när jag ändå befinner mig på vissa ställen. Vissa platser blir  ju mitt enda besök som jag gör under min livstid. Det kan man nog säga. Då kan jag ju spontant känna att jag ska försöka ta vara på allt fint som finns att se, och saker som ger mig upplevelser och roliga minnen.  Men när jag nu har fått bättre överblick på detta så inser jag ju att man i princip får avverka en plats och sen raskt ta sig vidare till nästa. Det funkar liksom inte om man ska uppehålla sig en längre tid på vissa ställen. Allt blir för stort och orimligt dyrt i slutändan. Då blir det inte värt att genomföra dessa äventyr.
 
Det som jag mest funderar på nu är om det är värt att göra detta överhuvudtaget.  När jag vet mer exakt och jag ser helheten, då blir jag osäker. Det kanske är bättre att göra något annat? Samtidigt vill jag detta så in i helvete. Jag har länge haft en dröm om att på något sätt avverka Sverige. Nu har jag ändå chansen och möjligheten. Ska jag då bara släppa det för denna gången och sen bara fortsätta drömma om det? Det är ju inte roligt, men samtidigt vill jag ju vara säker att jag inte gör något som jag sen får ångra. Är det värt det? Det blir tufft att genomföra hur jag än vänder och vrider på det.
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE