Semesterlunken

Det är mycket som är gott med att ha semester. Helt ledig, sommar, bubbel, saker på gång utan att man behöver tänka på vad man har för arbetstider. Egentligen skulle man ha semester i ett halvår, två gånger om året. Det hade varit bra, men jag får nöja mig med en månad och det känns bra att jag just nu bara är i början av "semesterlunken". 
(null)
 
Fredag. lördag och idag har varit sköna dagar. Jag har klivit upp 04:00 på morgonen. Jag har promenerat minst 1 mil varje dag. 
(null)
 
(null)
FREDAG
 
 
(null)
LÖRDAG
(null)
SÖNDAG
 
 
 
Förövrigt har jag jobbat mycket med min konst. Det går bra även om det alltid känns löjligt att säga så. Det är ju inga stora pengar man drar in, men för mig känns det ändå bra att jag får in pengar och för varje vecka så närmar jag mig i alla fal det slutgiltiga ekonomiska målet som jag har med detta. 
 
Annars försöker jag njuta av livet och just nu är jag som sagt bara nöjd över att semestern precis har börjat. Jag har saker på gång och jag hoppas att jag får gjort allt som jag har tänkt mig att jag ska göra. Mycket ska bli roligt att få göra. En hel del ska bli skönt att få gjort. Det känns lite lyxigt att man kan få vara ledig i en hel månad utan att behöva jobba och sen får man ändå ut sin lön som vanligt. Det svårt att inte må bra nu och jag tänker heller inte tillåta mig själv att må dåligt. Nu är det semester och det är bar att njuta av den och resten av skön sommar. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE