Nuet - Steg - Konst - Mat

Jag grejar jobbar på. Jag har mycket att göra och jag planerar mina dagar hela tiden. Det blir liksom lättare att få saker gjort då. Jag känner att jag mår mycket bättre nu när jag börjar att göra mer saker och tar tag i mer som jag tidigare har skjutit på framtiden. Ett tag gick jag runt och tänkte lite för mycket på att jag måste få loss pengar som jag kan spara för att jag ska ha dom till något större sen. Nu känner jag ju ändå att mycket löser sig ändå "sen", om jag bara grejar på nu. Många saker som jag vill få gjort känner jag också att jag måste göra nu. Det finns liksom inte alltid något sen. 
 
Jag fortsätter vara noga med att gå promenader och smala steg. Även när jag har mycket att göra så tänker jag inte strunta i promenadrundor. Jag får kämpa lite med mig själv nu för att ta mig ut. Jag känner ju att jag vill göra mycket annat. Samtidigt vet jag ju att jag inte kommer att orka med att göra saker om jag inte rör på mig. Så min slutsats är att om jag ska få mer saker gjort och inte sluta bry mig... så behöver jag gå mina promenader för att jag orka med att slutföra saker som jag påbörjar. 
 
Konstprojektet kör jag på med. Det går nästan för bra. Jag märker att vissa människor är lite sura för att jag tjänar pengar på detta. Vissa tror fortfarande inte att jag tjänar så mycket på det. Andra tycker nästan synd om mig för att jag håller på med det. Dom tycker väl att jag borde lägga ner och förstå att jag är fel ute om jag ska tjäna bra pengar på något. Själv bryr jag mig inte om vad folk tycker. Jag är ju den enda som vet vad jag håller på med och hur allt ligger till. Så jag kan ju skita i vad om dom som tycker nånting som inte är positivt. Det är ju bara jag som har hela bilden klar för mig och bara jag vet vad jag vill med detta i slutändan. Jag kanske är fel ute och mitt mål är ju högt uppsatt och då kanske jag inte ska tro att jag klarar detta hur lätt som helst. Jag kanske misslyckas och många kanske får rätt om just det, men jag tjänar pengar på min konst och just nu går pengarna i en loop. Oavsett om jag mitt slutgiltiga mål eller inte så har jag ju fått ihop ganska mycket pengar i dagsläget. Väljer jag sen att avbryta, då har jag ju i alla fall en ansenlig summa pengar att göra nånting annat för. Det konstnärliga i detta kanske går åt helvete, men cash finns det ju att tjäna i detta och mycket kan man ju göra om man bara har "lax" att bränna. 
 
 
 

Annars då?
 
Jag har den senaste tiden försökt hitta glädjen och intresset för mat. Jag försöker laga en hel del mat själv, men jag äter mycket ute också. Jag försöker hitta inspiration på olika sätt. Jag lagar mat och kör på med det. Jag äter ute på alla möjliga ställen så att jag ska hitta nya smakupplevsler. Ibland är det bara gott med en pizza, fast bland det bästa jag vet är när jag får sätta tänderna i min egen hemmagjorda pizza. Bara jag lyckas med den så smakar det gott. 
 
För någon vecka sedan ville jag nästan ge upp med egen matlagning. Jag fick den där tanken att aldrig mer och bla bla. Jag brände mat och försökte igen, men allt i köket blev bara skit och tillslut fick jag bara ge upp. Jag  kasta mat och börja om, men vad jag än gjorde så misslyckades jag helt   Det smakde skit eller så gick det inte att äta alls.  Så kan det också vara ibland, men det är ju inget att lipa för. Även om det var jobbigt i den stunden.
 
Det gick  några dagar och sen gjorde jag ett nytt försök. Allt gick då klockrent, eller ska man kanske säga "kockrent". Jag lyckades i alla fall då med att steka mina köttbitar så som jag ville ha dom. Ingen sås brändes och det blev väldigt gott allting. Jag är ju ingen kock och jag tror inte på något sätt att jag är duktig på sånt som har med  mat att göra, men jag tänker fortsätta att köra på och försöka behålla glädjen till mat och viljan att göra god mat som smakar bra med råvaraor som har en bra kvalitet. Ibland kommer jag att misslyckas och jag kanske kommer att stå i köket och lipa över att såser och annat är bränt, men vad fan gör det. Det finns ju så mycket att utforska för mig när det kommer till detta med mat och på sättet jag tänker nu så är det ju som att en helt ny värld öppnar sig för mig. Jag grejar med salt syra, kryddor och marinering på ett sätt som jag aldrig tidigare ens trodde att jag skulle bry mig om. Jag har inte slutat besöka: Restauranger, gatukök och pizzerior. Jag mycket sånt fortfarande. Men jag kör på med egen matlagning och försöker hitta inspirationen på alla sätt som finns för att bibehålla motivationen och glädjen till mat och matupplevelser. Oavsett om det går bra eller blir katastrof så måste jag ju äta ändå. Varför inte göra det med glädje och "spice".  Det ska vara "gött"och leva liksom.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE