Köra på eller göra något annat.

Nu har jag kommit i kapp ganska bra i konstprojektet. I flera veckor har jag haft massor som är klart, men jag har inte hunnit med att leverera och få in pengarna. Nu har jag fått in alla dessa pengar som jag hela tiden har vetat att jag ska tjäna, men inte orkat dra in i den takten som jag helst vill. Typ i 180 och sen öka ännu mer!!!
 
Nu är jag inte läge där jag brottas lite med mig själv. Jag känner att det inte är några problem att skapa konst och tjäna pengar på den. Så lång är jag med i matchen. Men jag är tveksam till och jag är på rätt väg när det kommer till att nå det slutgiltiga målet som jag har med konstprojektet. Det är ju egentligen inget konstprojekt förrän jag har alla pengar som jag behöver för att kunna skapa det riktiga konstverket som sen ska bli till allmän beskådning. Det är ju inget konstverk så länge jag inte visar upp nånting. Jag känner att jag vill köra på, men det är samtidigt så tråkigt att spara alla pengar jag tjänar just nu och då tänker att jag bara vill avbryta och göra något annat för dom pengar som jag hittills har tjänat på konsten. 
 
Sen vill jag inte ge upp. Klarar jag detta så känns det ju grymt häftigt. Det är ju bara att köra på. Allt har ju hittills gått som jag har räknat med. Det är inte dåligt, men jag känner också att ska jag klara av att slutföra detta som jag har tänkt mig så måste mycket gå bättre än vad jag har förväntat mig. Bättre än vad man kanske kan drömma om, och det kan man ju inte räkna med. Konstprojektet blir mer en förhoppning som man kan likna med att vinna på spel. Du hopas när du köper den där lotten eller spelar på något och hoppas att du ska bli en välbärgad person efter det. Men du vet ju förmodligen att chansen i stort sett är obefintlig att det kommer att hända. Jag kan känna att det nog är inte så med mitt konstprojekt och då kan man ju fundera på om det är värt att köra på som jag gör? Kanske har jag fastnat lite i ett beroende när jag jobbar som jag gör med detta. Jag drar in pengar och sen hoppas jag hela tiden på att det ska bli bättre och bättre. Slutar jag så blir det ju inte det. Därför kör jag bara på och hoppas på att det blir bättre längre fram, och så håller jag på liksom. Jag vill inte misslyckas, men samtidigt hatar jag att spara så mycket pengar. Det är ju så jävla tråkigt, men sparar jag inte så blir det inget konstprojekt i slutändan. Dessa tankar ka jag låta gå runt inne i mitt huvud i evigheter. Just nu känner jag att jag vill köra på ett tag till. Så det blir väl så. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE