Fredag (2023 07 07)

Saker och ting faller på plats om jag bara grejar på och inte ger upp. Under denna veckan har sådana saker blivit väldigt uppenbara. Jag har haft massor att göra och jag har fått mycket gjort. Allt går inte klockrent, men jag löser allt. Mycket går om man bara ger sig fan på det och försöker. Funkar det inte första gången så provar jag en andra och en tredje gång. Jag tänker inte ge mig med nånting nu. Det är bara att köra. 
 
 
Jag har planerat upp en av mina fyra semesterveckor nu. Jag har bokat upp allt inför min tänkta resa i Sverige. Nu är det bara upp till mig att genomföra den på det sätt som jag har planerat. 
 
Vad jag ska göra på resten av semestern vet jag inte nu, men jag gissar att det blir ett besök hos brorsan i Falkenberg i alla fall. Annars får man väl ta det lite som det kommer. Jag går på semester nästa fredag. Jag har massor med jobb kvar, men jag räknar ner på allvar nu och tiden går ganska fort. Jag försöker tänka positivt så går det lättare att kämpa vidare. 
 
Trots att jag har haft mycket att göra och att dagarna blir ganska långa så har jag varit noga med att gå mina promenader. Varje vecka tänker jag på att inte slarva med rundorna. Jag får aldrig ha mer att göra än att jag hinner med att ta hand om min hälsa. Hinner jag inte ta dom där promenadrundorna nästan varje dag, då har grejandet och viljan att klara saker gått för långt. Dessutom är det ju lättare att greja på när man har mycket att göra, om man också rör på sig regelbundet. Man tänker mer positivt och allt blir roligare. Har man bara roligt och mår bra, då kommer mycket annat av sig själv. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE