Vecka 5

 Jag har en vecka med 6 dagar av jobb. Jobba 3 och då går jag upp tidigt. Sen är jag ledig torsdag efter det jobbar jag resten av veckan, men då vänder det till jobb under eftermiddagen och kvällen istället. 
 
Jag har anmält mig till en stegräknartävling. Vi är några arbetskollegor som typ utmanar andra kollegor i Skaraborg och Sjuhärad. Den kommer att pågå i 2 månader. Jag får se hur mycket jag kommer att pressa mig. Jag är rätt säker på att mina 100 000 steg i veckan inte ens räcker till att vara bland dom 10 bästa. Jag får som sagt se om jag maxar eller bara gör som vanligt. 
 
(null)
(null)
(null)
 
 Annars har jag inte så mycket planer för denna veckan. Ekonomin är på plats så jag kommer inte tänka på den förrän om några veckor. Då är det ny budget som ska planeras och allt handlar om att jag ska nå mitt ekonomiska mål för 2023.
 
Jag hoppas jag drar in bra med pengar på konsten denna veckan också. Förra veckan var riktigt bra och pengarna börjar gå i en loop nu. Jag vill inte tappa farten, men jag vill heller inte köra på för hårt. Risken är ju då att man tappar farten och tjänar mindre pengar. Det gäller behålla energin och drivet framåt. Jag vill inte hamna i ett läge där jag tar två steg framåt och ett bakåt. Jag ska bara gå framåt. Konstprojektet är en stor sak om jag slutföra detta på det sätt jag helst vill. Då måste jag ha kraften och orken att köra på. 
 
Jag kommer väl på i stunden vad jag ska ta tag i under veckan. Man kan ju alltid hitta saker som man tycker att man behöver ta tag i. Det är ju också skönt när man får saker och ting klart. Det mår man ju bra av och sen får man den där extra energin som man behöver när man vill så otroligt mycket hela tiden. 
 
 


Jens Olsson
01 January, kl. 13:38 | Blogg;

Hej Danne!

Får man fråga vad det är för typ av konst du är engagerad i?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE