Vecka 2

Nu börjar en lite tuffare arbetsperiod igen. Jag har haft ganska softa veckor ett tag nu, men denna veckan kör jag sex dagar och det är upp sjukt tidigt varje dag som gäller. Nu kommer jag att få känna på hur detta schemat känns att jobba efter på riktigt. Det är bara att köra på och göra det bästa man kan av allt. Klockan ringer 03:45, och sen är det bara att sätta igång dagarna. 
(null)

 
Jag ska också "kötta" promenadrundor. Tanken nu är att jag ska försöka gå väldigt mycket i början av denna veckan. och sen kanske jag inte behöver bry mig så mycket i slutet av veckan. Jag fick kämpa lite förra veckan för att nå 100 000 steg. Jag hoppas allt känns lite lättare och bättre denna veckan. 
 
Konstprojektet är inne på en andra omgång. Jag har nått mitt mål från förra året och sen satte jag ju upp ett delmål som jag hade velat fixa innan 2023, men jag var tvungen täppa till några "luckor under denna veckan. Nu har jag i alla fall dom pengarna jag behöver för att komma vidare på ett bättre sätt med konstprojektet. 
 
Annars får jag väl se hur veckan blir och vad jag gör med den. En sak kan man vara säker på: Jag kan alltid hitta på något att göra. Bor man ensam och gör de mesta själv, så finns det saker att greja med hela tiden. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE