2023 01 28 - 2023 01 29

(null)
 
 Jag har haft en ledig skön helg. Lugnt och avspänt har det varit. Skönt att jag kunde tagga ner lite under helgen. Bara sova ut och gå upp när man känner för det. Äte lite frukost och sen har jag gått promenader och småpysslat med min konst och hemsysslor. Ingen stress eller press eller nånting. Konstprojektet har gått bra som fan under helgen. Jag bara körde på pengarna rullade in som fan. "Go whith the flow".  Eller bara låt pengarna gå i en loop och dra nytta av det. 
 
Jag har gått två långpromenader i helgen och tidigare under veckan har det känts väldigt tungt, men under helgen kändes det bra igen. Känns det skönt att vara ute, då är det ju ijte så tungt att gå rundorna. 100 000 steg satte jag denna veckan också. Det är bara att köra på. Jag fixar mina "stegmål" så länge jag kan gå på mina ben. Jag kanske överdriver lite, men om jag tänker på det sättet så blir det lättare att bara blåsa på, utan att det känns så jäkla jobbigt. 
 
(null)
 
(null)
Lördag
(null)
Söndag
 
Detta har känts som den bästa helgen på hela året. Jag har fått mycket gjort, men jag har ändå kunnat ta det lugnt. Jag har lyckats med allt som jag har valt att tag i. Ekonomin satt klockrent. Konstprojektet har inte gått så bra på hela året som det gjorde i helgen. Jag har gått över 2 mil på två dagar och jag har ätit god mat som jag bara är nöjd över att jag kan unna mig. 
 
(null)
 
(null)
 
Jag känner att jag har hur mycket bra energi som helst. Får man saker och ting gjorda och allt känns bra och lönar sig, då är det klart att man får mer positiv energi av allt. Tänker man positivt och slutar gnälla så går det i alla fall bättre än vad det hade gjort annars. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE