Denna veckan.

 Jag har kört buss under sex dagar denna veckan och min enda lediga dag var i onsdags. Det var uppe tidigt som fasen varenda arbetspass. Ändå kände jag att veckans arbete var den mest avspända och lugna delen av allt jag har grejat med denna veckan. Jag har fått gjort jättemycket. Två gånger denna veckan kom jag på mig själv att jag grejade lite väl tufft. Det för mycket för mig. Kroppen kändes inte bra  och i dom ögonblicken så släppte jag allt direkt och gjorde inget mer. Det är inte värt att fortsätta göra saker om man börjar känna sig yr och illamående. Jag tänker att det lätt går åt helvete om jag inte tar kroppens signaler på allvar. 
 
Jag har som sagt fått mycket gjort denna veckan och det har varit mycket grejande med allt möjligt från supertidig morgon till ca 22.00 på kvällen. Det håller ju inte i längden att greja så tufft, men ibland funkar det ju och ikväll känner jag mig ändå ganska pigg och fräsch i kroppen. Det är en skön känsla. 
 
Jag vill ju också greja mycket nu. Jag har massor med saker under detta året som jag verkligen vill klara av att slutföra. Med många saker kommer jag att behöva: Jobba, jobba och jobba. Jag tror att jag kommer att fixa allt jag vill få gjort. Jag gnäller inte längre. Jag letar inte bortförklaringar till varför jag inte gör saker och ting. Jag känner mig motiverad och det är kul att greja nu. 
 
Jag vet ju också att när dom dagarna kommer där jag når dom resultat jag vill uppnå så kommer det att känna så jäkla bra. Jag har ett ekonomiskt mål som inte är att leka med. Jag ska försöka göra lite resor runt om i Sverige som jag jag tror kommer att bli roligt att uppleva. Jobbet känns ju också bra. Detta var nog den tuffaste "bussveckan" på det schemat som jag jobbar efter nu. Men allt kändes ändå bra och det var lugnt . Eftersom jag inte jobbar några megalånga dagar längre så känns det ju bra i kroppen. 
 
Jag fixade också alla 100 000 steg som alltid är målet för varje vecka. I helgen på jobbet hade jag dessutom tid för att gå rundor på arbetstid. Under helgens pass hade jag nämligen en timmes paus som var betald. Det är ju bara att parkera bussen och ta en liten runda, innan man jobbar vidare igen. Så det blev riktigt bra. . 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE