Onsdag (2023 01 04)

Jag har en ganska skön arbetsvecka denna första vecka av 2023. Sovmorgon, ganska bra pass, och bara 4 dagar av jobb. Det känns lugnt.  
 
Jag har taggat ner allt mitt grejande om man jämför med förra veckan. Jag tar det lugnt och försöker mest tänka på hur jag ska göra framöver för att få till saker och ting som jag vill ha dom. Det är ingen mening med att stressa och skynda på saker för att man bara vill få dom gjorda. Det ska ju bli bra och kännas bra också. 
 
Jag har ju inte så mycket planerat framöver. Ingenting som direkt är klart i alla fall. Det känns just nu ganska bra för då finns ju tiden för att kunna göra saker i år som kanske tar lite tid att förbereda och få till på ett bra sätt. 
 
 Jag mår bra. Jag fortsätter gå mina promenader greja med konstprojektet. Jag ser inga problem denna veckan med att nå 100 000 steg till på söndag. När det gäller min konst så har jag nu fått in dom pengarna som jag egentligen hade som mål att få in under förra veckan. Jag behövde några dagar till helt enkelt, men nu har jag dom pengarna också och jag tar mitt konstprojekt ett litet steg närmare det slutgiltiga målet. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

S
01 January, kl. 00:43 | Blogg;

Hej! Finns det något sätt man kan kontakta dig privat? Skulle vilja kolla med dig om du har någon " I <3 Dannebloggen "-tröja att ge bort eller sälja? Skulle nämligen vilja ge en sån till min vän i present, hon har nämligen följt dig sedan många år tillbaka så det hade varit en kul överraskning :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE