Måndag (2023 01 16)

 Skönt att börja denna veckan med en ledig dag. Jag har ju jobbat i helgen och då är det ju alltid skönt att starta en ny vecka med att vara fri från busskörning. 
 
Annars har jag 4 dagar av jobb och jag har möjlighet till sovmorgon varje dag. Om jag vill det. 
 
Jag har inte så mycket annat än inplanerat än jobb under denna veckan. Det är ändå ganska mycket jobb under dom dagarna som jag har arbeta att ta tag i. Förövrigt så går jag mina promenadrundor och grejar med min konst. Jag pillar ju också med mina sociala medier. Dannebloggen lever ju vidare. I alla fall om man ska tro alla som ropar efter mig när jag går ut. Ibland undrar man varför folk ens bryr sig överhuvudtaget. 
 
Det är bara att köra på med samma positiva och energi som jag har haft ett bra tag nu. Jag tror stenhårt på att jag kommer att fixa allt som jag vill åstadkomma i år. Den tron och viljan ger mig mer positiv energi som jag försöker utnyttja maximalt. Jag tänker mindre eftersom jag vet vad jag vill och vad jag behöver göra. Det mår jag bra av och att må bra är ju det viktigaste av allt. Annars spelar ju inget annat någon roll. 
 
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE