Har inte för stora förväntningar.

Jag har under denna veckan försökt koppla ett grepp om alla resor jag vill göra runt om i Sverige i år. Mycket har handlat om vad jag vill uppleva och hur jag ska fördela och lägga upp alla detta på ett sätt som känns bra på förhand. Jag inser nu att jag ska akta mig för att ha för stora förväntningar och allt för stora planer. Målet är ju att bara befinna mig på en plats i varje landskap. Det räcker för att jag ska klara det, men jag fastnar lätt i den tanken att när jag nu åker så långt, så blir det ju roligare om jag får uppleva mer än bara åka från en plats till en annan.
 
 
 
Jag har fått en ganska bra överblick på vilka hotell jag skulle vilja bo på eller vilka restauranger jag skulle vilja besöka. Men jag inser ju också att vad jag vill och vad som sen faktiskt kommer att funka, kan vara två helt olika saker. Dessutom kan åkandet mellan olika platser ta betydligt längre tid än man kanske har tänkt sig från början. Jag känner att jag måste nog tänka på att många resor kommer att bli från ett hotell till ett annat, och sen kan man inte göra mycket mer än att sova och sen åka vidare till nästa ställe. 
 
 
Sen kan jag ändå tänka att om jag bara kommer iväg på en resa, så löser sig mycket bara för det. Det gäller att komma igång och inte sitta och planera och analysera allt. Sätt igång. Kör på och se vad som funkar. Det brukar gå betydligt lättare att få saker och ting gjort om man bara börjar göra dom. Jag måste nog släppa lite på mitt kontrollbehov. Jag  kan ju inte veta allt på förhand. Har jag desutom för höga förväntningar och försöker slå på för stort, då blir man nog lätt besviken när allt kanske inte blev som man ville. 
 
Det kanske också är så att detta är en för stor grej för mig att göra. Jag inser ju att detta inte är så lätt att få ihop som jag först trodde att det skulle bli. Jag kommer att försöka på alla sätt jag kan, men just nu är jag är långt ifrån säker på att jag fixar det. Jag tänker liksom inte göra vad som helst  för att jag ska kunna avverka alla landskap som är kvar. Det är inte värt det för att just nå detta målet. Men jag kommer som sagt inte att ge upp. Grejar jag med detta och kanske också reser iväg på nånting, då tror jag att jag hittar fler lösningar på hur jag ska göra för att lyckas med detta på ett sätt som känns bra. Jag får ju heller inte glömma att jag under förra året avverkade halva Sverige. Det funkade ju då, så varför skulle det inte funka i år också?
 
     

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE