Fredag (2023 01 27)

Skönt att det har blivit fredag och jag har en ledig helg. Jag får ta två långpromenader i helgen om jag ska sätta dom där 100 000 stegen som jag vill klara av varje vecka. Det har känts ganska segt att vara ute och ta promenadrundor denna veckan. Det tar emot att gå ut och det känns inte bra när jag är ute. Oavsett hur det kommer att kännas i helgen så ska jag ändå göra ca 40 000 steg under helgen. Då har jag gjort 100 000 denna veckan och jag tycker att om jag bara fixar det så är jag nöjd. 
 
Jag har fått alla pengar på plats som jag vill ha dom. Denna veckan har varit väldigt bra ekonomiskt. Allt gick i en rasande fart och jag hängde ändå med hur lätt som helst. Allt som jag hade planerat har jag haft nytta av när saker och ting var möjligt att göra för dom pengar som har forsat in under dom senaste 5 dagarna. Jag är jättenöjd och jag ser redan nu att jag en hel del cash att bränna fram till nästa gång pengarna "rockar" igen.  
 
Planen för ekonomin håller och jag är ganska säker på att den kommer att hålla dom närmaste månaderna också. Januari för mig blev ju en månad där jag ändå hade lite mer utgifter än vad jag normalt brukar ha. Jag fick ju till allt som jag ville ha det och med lika mycket pengar in dom kommande månaderna, samtidigt som jag har mindre utgifter, så borde ju allt kunna fortsätta minst lika bra som detta året nu har börjat. Jag kör som fan nu mot min vision och jag kommer inte att släppa detta under hela detta året. Lyckas jag så kommer det ju att kännas så otroligt bra. Man kommer att få känslor som blir svår att beskriva. Om jag inte skulle klara dom ekonomiska mål som jag har satt upp för i år så tror jag ändå att jag kommer att ett ekonomiskt läge som jag nog med lite eftertanke kan vara väldigt nöjd med. 
 
Nu är det som sagt ledig helg som gäller. Jag ska njuta av fritid och bara vara nöjd med att ekonomin rockar igen.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE