Jag försöker på ett positivt sätt.

 Jag grejar på med allt möjligt och jag jobbar också ganska tufft. Jag känner att jag får göra allt jag kan för att klara alla mål som jag har satt upp för framtiden. Jag har väl någon tro på att om jag bara kämpar och inte ger mig, så kanske jag en dag får uppleva att "gräset är grönare på andra sidan"
 
Jag slarvar inte med mina promenadrundor. Jag tar mig ut även om jag inte alltid känner för det. 100 000 steg i veckan ska jag bara klara av och sen jag satte upp det målet har jag fixat det. Sen är det ju så att när jag väl är ute och går så är det skönt att vara ute och egentligen inte tänka på nånting. Efter en promenadrunda känns det ju också bra. Promenadrundorna hjälper mig att orka med mycket annat i min vardag. 
 
Konstprojektet fortsätter jag köra på med och det går väl så bra som jag har förväntat mig att det ska göra. Jag funderar inte mer på hur jag ska göra för att det ska gå bättre än förväntat. Just nu och på ett bra tag framöver kommer jag ändå inte att ha någon tid för att jobba hårdare än vad jag hittills har gjort med min konst. Har jag lite tur så kan det ibland gå bättre än vad jag har förväntat, även om jag bara gör som jag alltid har gjort. 
 
Busskörningen rullar på och jag har nu kört några veckor på det "nya" schemat. Jag är nöjd med att jag bytte från det jag hade under större delen av förra året. Även om jag får jobba fler dagar per vecka nu, så är arbetsdagarna inte alltid lika långa och då orkar jag göra mer på min fritid. Nu orkar jag ju också gå promenadrundor varje dag, oavsett vilka tider jag kör efter på jobbet. Jag känner mig piggare och fräschare nu och det går också fortare att återhämta sig efter ett arbetspass, om jag jämför med hur det kändes förra året. 
 
 
Jag tror att jag gör vad som krävs nu. Jag har insett att jag inte kan tänka så mycket längre. Jag måste bara göra mer saker och hålla igång sånt som jag i slutändan vill fixa. Tappar man energin så är det ju bara att hitta den igen och sen fortsätta kämpa. Det håller absolut inte att gnälla och skylla ifrån sig. Jag har faktiskt slutat med allt sånt också. Det hjälper ju ändå inte. Oavsett om jag gör rätt eller fel så mår jag ju bättre av att försöka vända allt till det positiva. Det positiva just nu är ju att ekonomin går riktigt bra och då ökar ju chanserna att jag kan få dom resultat som jag vill uppnå. 
 
År 2023 har för min del börjat bra och även om jag är inne i en lite tuffare arbetsperiod med busskörningen nu, så har jag gott om energi och positiva "vibes"  i allt jag grejar med just nu. Det känns riktigt bra och en motgång bryr jag mig inte så mycket om. Hoppas alla dessa positiva känslor håller i sig att dom vara länge. Man mår ju bra som fan av dom. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE