Fredag (2023 01 06)

Jag har hittills haft en bra vecka. 4 bra dagar av jobb och sen har jag fått mycket gjort på min lediga tid. Jag känner mig också nöjd över att mycket har gått väldigt snabbt, utan att jag har känt någon stress. Jag grejar väl på rätt sätt samtidigt som jag har planerat mina dagar sen en tid tillbaka. Städ, tvätt, disk, promenader, jobba med konst och planera saker som jag ska göra framöver. Vad jag än gör så känner jag att det blir bra och fort går det också. Jag har mått bra sen länge och jag mår ännu bättre av att jag just nu känner mig så effektiv. Äntligen tar jag tag i saker som jag kanske tidigare har tänkt att jag ska göra sen. Nu kör jag! Sen finns inte lika mycket längre. År 2023 ska bli hur bra som helst. Det har jag redan bestämt mig för. 
 
Jag känner att jag just nu lever mitt liv som jag själv vill och jag bryr mig inte så mycket om att vissa människor tex blir arga på mig för att jag tjänar pengar på min konst. Vissa hånar mig för att jag håller på med min konst och andra kräver att jag ska berätta allt om vad jag skapar för konst och hur jag tjänar pengar på det. Jag bryr mig inte. Jag kör bara på och jag är bara nöjd och glad att jag kan tjäna pengar på min konst, fast jag inte är konstnär. 
 
Likande saker har jag ju varit med om i hela mitt liv. Det kommer alltid att finnas folk som gnäller på vad andra gör.  Genom åren har jag ju hört från sura bittra människor att jag tex borde sluta blogga, inte lägga upp vissa bilder på Instagram och sluta med TikTok. Under en period när det var mer hett bloggar så fick jag hur mycket hat som helst som handlade om att jag inte lagade min egen mat utan alltid åt ute. 
Jag har fått kritik för att jag inte skänker mer pengar till välgörenhet och sen när jag har gjort det, då får jag höra att jag bara blir lurad. Trots att jag mår bra av att skänka pengar samtidigt som jag har varit nöjd med vad jag har fått för att jag har gjort det. 
 
Folk gnäller och lipar för allt och inget och jag kan ibland tänka att vissa borde nog sköta sig själva mer och skita i vad andra gör. Jag är övertygad om att om man är en människa som sätter upp mycket regler för hur man tycker att andra ska vara och vad dom borde göra, ju surare och argare kommer man bara bli. Jag lever inte mitt liv efter vad andra tycker. Jag gör vad jag tycker känns rätt. Jag lyssnar gärna på personer som jag litar på, men i slutändan är ju allt ändå upp till mig själv. Så tycker jag i alla fall.  
 
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE