Vecka 4

Ny vecka och jag har 5 dagar av busskörning. jobb måndag - fredag och ledig helg. En helt normal vecka. Jag ska också greja en hel del med min ekonomi denna veckan. Jag får in pengar under alla 7 dagarna och jag ska verkligen göra det bästa jag bara kan för att få till den budget jag vill ha inför februari. Det är mycket fokus på ekonomin denna veckan och det kommer att vara värt det i slutändan. Jag vill inte komma till en punkt där jag känner att jag kunde gjort allt bättre. Allt ska bli som jag vill nu och då är det bara att göra vad som krävs. 
 
Annars kör jag på med promenader och konsten. Dom sakerna sitter bara i ryggmärgen nu och det har blivit en vana att köra på med.
 
Jag har också börjat städa en hel del hemma. Jag tar lite i taget. Börjar uppifrån och går succesivt neråt. Jag tar bara lite varje dag för att jag inte ska köra skiten ur mig. Jag är jättenoga och målet är att jag ska få hela mitt hem städat från tak till golv och ALLT där i mellan. Det kommer jag att fixa för jag städar tills jag är nöjd och jag har inget emot att skrubba samma fläck i flera timmar innan jag städar vidare. Allt ska bara bli så rent som möjligt nu och sen hoppas jag att jag kan hålla i någon form av städrutin hemma som gör att jag typ bara kan torka av ytor utan att behöva slita så in i helvete med: Svinto, svampar och rengöringsmedel. Hålla man bara efter så hinner det ju aldrig bli så mycket skit att städa upp. 
 
 
(null) 
(null)     
(null)
(null) 
(null)

(null)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE