Vecka 9

 Ny vecka har det blivit. Jag var ledig igår (måndag) och från och med idag så har jag 4 dagar av jobb. Sovmorgon varje dag är det också och det kan ju vara skönt att ha med tanke på att jag gick upp tidigt som fan under 6 dagar förra veckan.  
 
Annars fortsätter jag väl att greja på som vanligt, även om jag känner att jag nog gör bäst i att tagga ner lite med vissa saker. Konstprojektet gick väldigt bra förra veckan, men jag jobbade också ganska hårt med det. Jag kände också att jag hade kunnat göra ännu mer och då hade ännu mer pengar trillat in. Jag kan se så mycket möjligheter i detta, men jag gör nog klokast i att dra lite i handbromsen ibland. Det blir lätt för mycket jag blåser på utan eftertanke. Jag kan ju inte göra allt och jag har ju annat att göra än att bara greja med min konst. Dessutom vill man ju leva lite gott och inte alltid kämpa med allting som man kanske har satt upp som mål fixa. Jag måste ju tänka på att varva ner, återhämta mig, vila, äta och bara må bra av att slappa och ta det lugnt. Sånt är viktigt också. 
 
Det känns ändå bra att mycket blir som jag har tänkt mig. Jag har fått alla pengar på plats inför mars och det är bara att hålla budget, vilket inte ska vara några problem. Jag hade det bra ekonomiskt under februari och det kommer i alla fall inte att vara sämre i mars. 
 
Jag ska ju heller inte klaga på att konstprojektet går bra. Det är ju inget och vara ledsen för även om jag blir lite rädd när saker och ting går för bra för snabbt. Jag hinner liksom inte med och jag tror alltid att jag har missat något som sen kommer att komma ikapp mig och sen är allt helt plötsligt inte så bra som jag först trodde. 
 
Jag har ju mått lite dåligt ett tag och jag mår väl egentligen inte så mycket bättre nu. Jag har svårare att vända en känsla av att jag mår dåligt, än vad jag har att undvika den känslan när jag mår bra.  Men jag tycker ändå nu att jag klarar av vardagen på ett bra sätt. Jag går liksom inte ner mig fullständigt och bryter ihop. Jag kämpar med mig själv med sånt jag har att göra. Jag  försöker i alla fall att tänka på allt som ändå är bra och också kommer att bli. Det är nog det bästa man kan göra just nu. 
(null)     
(null)     
(null)
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE