Vecka 8.

Allt går så ruskigt fort. Jag har återigen en vecka där jag ska greja mycket med ekonomin. Göra budget och få alla pengar på dom platser där jag vill ha dom. Jag ser redan nu att det inte kommer att gå lika bra som det gjorde i januari, men jag kommer i alla fall att få ihop allt som jag vill göra med ekonomin under denna veckan. Man får vara nöjd för det. 
 
Jag har många dagar av jobb denna veckan. 6 dagar, men jag slutar hyfsat tidigt varje arbetsdag och körningen är väl helt ok att jobba på med. 
 
Jag ska försöka gå många promenadrundor, men jag tvivlar på att jag orkar gå så mycket som jag gjorde förra veckan. Men om jag ändå ser till att vara ute och promenera minst 5 km varje dag, så känns det godkänt för min del. 
 
Konstprojektet grejar jag ju med hela tiden. Jag har ingen aning hur det kommer att gå denna veckan. Man får se helt enkelt. Det var väldigt nära att jag slutade med detta förra veckan. Men det är ändå alltid något som får mig att fortsätta när just den där tanken kommer att jag ska ge upp. Sen kör jag på och då går det ofta bra igen. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE