Vecka 7

 Ny vecka igen. Jag tycker det går fort. Det känns ju inte som att det var så länge sedan jag firade nyår och denna veckan kommer vi in i mitten på februari. Jag ska förbereda mycket under denna veckan så att jag lättare nästa vecka får alla pengar på plats som kommer att rulla in under vecka 8. Jag är konsekvent och väldigt målmedveten när det kommer till cash och vad jag vill uppnå för resultat med dom under detta året. Det känns både rätt och bra. 
  (null)

Jag har också en del att göra av sånt som jag inte har fått gjort under helgen. Jag hade planerat att jag skulle få gjort mycket mer under helgen vecka 6 än vad jag nu har fått. Det är lätt att planera, men sen ska man ju få till allt i praktiken också. Det är inte jätteroligt att komma efter, men jag kan ju lätt acceptera att jag bara är en människa och jag orkar inte, och klarar inte allt hela tiden. Jag vill väldigt mycket och någonstans blir det för mycket ibland. Det är inte konstigare än så. Det är bara att göra så gott man kan och må bra i det. 
(null)

Jag har en ganska normal arbetsvecka. 5 dagar av jobb och sen är jag ledig helgen. Jag jobbar eftermiddagar och kvällar vilket gör att jag kan välja att sova ut varje dag om jag vill det. Jag ska fortsätta att "kötta" på med konstprojekt och promenadrundor. Jag ska inte tumma på att vara konsekvent och hålla mig till sånt som jag har planerat. Det har gått så bra med mycket nu och då ska jag dra nytta av det och inte börja slarva. Då blir jag bara arg på mig själv. 
(null)


 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE