Ibland ger jag upp.

 Jag har så mycket att göra hela tiden. Eller jag kanske ska säga att jag vill få väldigt mycket gjort. Jag har den senaste tiden grejat med massor av olika saker. Jag får saker och ting gjort, men det går inte fort. Jag håller mig lugn och avspänd och jag gör så mycket jag orkar, men sen stoppar jag där. Kroppens signaler tar jag alltid på allvar det känns rätt och bra. Jag måste erkänna att jag ger upp ibland. Förr var jag nog lite för stolt för att erkänna det, men nu släpper jag bara och ger mig. Man kan ju resa på sig och köra en annan dag. Det funkar det med. Det känns bara skönt att jag har kommit till den insikten. Jag är inte en slö person för att jag ger upp och inte orkar. Jag vill bara må så bra som möjligt, och då kan man inte bara köra på med saker utan att tänka på hur man faktiskt mår. 
 
Jag försöker fortfarande planera mina resor som jag har tänkt att göra senare i år. Jag tror att jag har bestämt mig för hur jag ska lägga upp allt, men jag vet fortfarande om min plan funkar i verkligheten. Ärligt talat så är jag inte säker på att jag fixar detta. på något sätt känns det för stort för mig. Fast jag tänker också att jag kanske bara är för rädd för att göra fel och misslyckas. Jag kanske inte ska sitta och planera och tänka för mycket på vad jag vill göra. Gör det bara och se hur det blir. Mycket ordnar sig på vägen, och jag har ju kommit till insikt med att det inte är fel att ge upp och kanske försöka igen. Sverige som resmål kommer ju alltid att ligga kvar, oavsett vad jag väljer att göra. 
 
Jag grejade mycket med min konst idag och jag har ganska mycket kvar av saker som jag vill få gjort nu ikväll. Jag har fått ett sånt jäkla bra "flow" nu i arbetet med min konst. Jag tycker att det känns riktigt coolt. Konsten ger jag nog inte upp i första taget. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE