Nu hoppas jag på det bästa.

Jag grejar med alla möjliga saker just nu. En grej som jag ägnar mycket tid åt att försöka få ihop på något bra sätt det är mitt resande i Sverige som jag hoppas på att kunna få till på ett sådant sätt som jag helst vill. Jag försöker verkligen få ihop en plan som funkar. Jag försöker utgå ifrån vad jag vill besöka för platser och sen planera utifrån det. 
 
Jag ska vara ärlig att säga att det inte går så bra. Om detta med mina resor i Sverige hade varit det enda jag vill fixa i år, då hade det ju varit lugnt. Jag har redan nu lätt alla dom pengar jag kan tänkas behöva för att kunna få till allt resande och få gjort allt som jag vill göra och uppleva när jag är ute och åker. Det hade nog funkat, men jag vill ju så mycket mer med detta året och det gör att jag kör fast lite när det just kommer till detta med resorna. Hur jag än vänder och vrider så är det alltid någon s.k. länk som är för svag och det håller liksom inte. Jag har inte gett upp, men jag kanske måste acceptera att jag behöver dra ner ambitionerna och bara hålla mig till vad som är målet. Målet är ju att jag ska besöka en plats i varje landskap i hela Sverige. Jag körde på med detta förra året och då lyckades jag avverka hälften. I år är tanken att jag ska fixa resten. 
 
 
Ska jag fixa allt som är kvar så känns det nu som att jag bara ska fokusera på att ta mig över alla landskapsgränser och sen inte göra så mycket mer. Det blir typ som en roadtrip. In på en plats i ett landskap och raskt vidare till nästan. Jag får åka långa sträckor och bara avverka och hela tiden vara på väg till nånting. Det är möjligt att det inte finns så mycket tid eller pengar till att tänka på något annat om jag ska sätta dom landskap som jag inte besökte förra året. Eftersom jag vill mycket annat och Sverigeresorna det jag prioriterar högst i år, så kanske jag helt enkelt måste dra ner på antal saker som jag skulle vilja uppleva när jag är ute och reser. 
  (null)

Jag skulle kunna tänka mig att misslyckas med målet, men ändå få gjort några typer av resor där jag besöker platser som jag vill se och gör saker som jag vill uppleva. Jag kanske inte klarar att sätta alla landskap i år då, men Sverige ligger ju alltid kvar till kommande år. 
 
Sen känns det ändå lite surt om jag inte ska kunna lyckas med detta. Jag tänker inte ge mig. Jag ska jobba på planeringen och verkligen försöka lösa detta. Fast jag inser att det är svårare än jag först trodde och det kan falla på att jag vill väldigt mycket annat, som också känns viktigare för mig än att just lyckas med Sverigeresorna.  
 
Vi får se hur det går. Min tanke har ju hela tiden varit att jag ska resa under: Våren, sommaren och hösten i år. Där är vi ju inte än, så kanske hittar en lösning som jag i alla fall vågar prova. Jag vill inte bara ge upp utan känslan av att jag inte försökte allt jag kunde. Sen är det ju inte värt det till vilket pris som helst. Det kanske är det som detta faller på. Jag måste kanske ge 100% om jag ska lyckas. 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE