Nattblogg đŸ§ĄđŸ–€

 Jag fortsĂ€tter greja frĂ„n tidig morgon till sen kvĂ€ll denna veckan ocksĂ„. Jag tar det i alla fall lugnt och jag grejar inte för hĂ„rt heller. Jag tar en sak i taget och jag kommer framĂ„t i allt, Ă€ven inget gĂ„r speciellt fort att fixa. 
 
Jag röjer och stĂ€dar ganska mycket nu. Det gjorde jag Ă€ven förra veckan. Tanken Ă€r att jag ska fĂ„ allt sĂ„ rent det bara kan bli och jag kommer att skrubba pĂ„ samma flĂ€ck i timmar om sĂ„ behövs. Jag tĂ€nkte ocksĂ„ att jag skulle mĂ„la och göra lĂ€ttare renovering sjĂ€lv pĂ„ vissa stĂ€llen, men jag har nog Ă€ndrat mig nu. Jag hĂ„ller mig till att röja och stĂ€da. Bygg, mĂ„lning och sĂ„dana jobb ska jag nog inte ge mig pĂ„ sjĂ€lv. Det kan lĂ€tt bli för mycket och för stort för mig och sen utan att man fattar vad som har hĂ€nt sĂ„ lever man helt plötsligt i renoveringskaos och vet inte hur man ska komma ur det. 
 
Jag mĂ€rker ocksĂ„ nĂ€r jag röjer och stĂ€dar mitt hem att jag har samlat pĂ„ mig mycket saker som jag egentligen inte behöver ha. Jag hamnar lĂ€tt i det dĂ€r tĂ€nket att jag sparar saker för att jag ska ha till ett senare tillfĂ€lle. Problemet Ă€r att den dĂ€r stunden sĂ€llan kommer nĂ€r man behöver dom dĂ€r grejerna som man har valt att spara. 
 
Jag tror att jag kommer att fĂ„ ihop allt under som jag vill fixa under detta Ă„ret. Fram till vĂ„ren Ă€r det mest planering och vardagliga saker som gĂ€ller. Jag vill vara sĂ€ker pĂ„ att pengarna rĂ€cker till allt som jag vill göra i Ă„r och dessutom ska jag ju ocksĂ„ ha sparat en hel del innan detta Ă„ret Ă€r slut. DĂ€rför kĂ€nner jag att jag fĂ„r ha lite tĂ„lamod nu och bara kĂ€mpa med mina saker sĂ„ som : Jobb, konstprojekt och investeringar av olika slag. Allt roligt fĂ„r jag vĂ€nta med till sen. Jag vill kĂ€nna nĂ€r 2024 börjar att 2023 blev ett minst lika bra Ă„r som 2022 var. Förra Ă„ret Ă€r jag nöjd med. Jag gjorde vĂ€ldigt mycket av sĂ„nt som jag tycker Ă€r roligt och jag misslyckades inte med sĂ„ mĂ„nga saker som jag tycker att jag gjorde typ 2019 - 2021. Det vĂ€nde pĂ„ nĂ„got sĂ€tt och Ă€ntligen ser jag att jag börjar nĂ€rma mig ett förverkligande av alla drömmar jag har. 
 
Jag tror stenhÄrt pÄ att 2023 blir ett bra Är. Jag vet inte just nu hur jag ska fÄ ihop allt, men jag tÀnker att om jag bara hÄller allt levande och jobbar aktivt med att hitta lösningar sÄ lyckas jag nog. Jag har en vÀg och nu kör jag!
 
(null)
 
 
(null)






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE