Nattblogg 🧡🖤

 Jag fortsätter greja från tidig morgon till sen kväll denna veckan också. Jag tar det i alla fall lugnt och jag grejar inte för hårt heller. Jag tar en sak i taget och jag kommer framåt i allt, även inget går speciellt fort att fixa. 
 
Jag röjer och städar ganska mycket nu. Det gjorde jag även förra veckan. Tanken är att jag ska få allt så rent det bara kan bli och jag kommer att skrubba på samma fläck i timmar om så behövs. Jag tänkte också att jag skulle måla och göra lättare renovering själv på vissa ställen, men jag har nog ändrat mig nu. Jag håller mig till att röja och städa. Bygg, målning och sådana jobb ska jag nog inte ge mig på själv. Det kan lätt bli för mycket och för stort för mig och sen utan att man fattar vad som har hänt så lever man helt plötsligt i renoveringskaos och vet inte hur man ska komma ur det. 
 
Jag märker också när jag röjer och städar mitt hem att jag har samlat på mig mycket saker som jag egentligen inte behöver ha. Jag hamnar lätt i det där tänket att jag sparar saker för att jag ska ha till ett senare tillfälle. Problemet är att den där stunden sällan kommer när man behöver dom där grejerna som man har valt att spara. 
 
Jag tror att jag kommer att få ihop allt under som jag vill fixa under detta året. Fram till våren är det mest planering och vardagliga saker som gäller. Jag vill vara säker på att pengarna räcker till allt som jag vill göra i år och dessutom ska jag ju också ha sparat en hel del innan detta året är slut. Därför känner jag att jag får ha lite tålamod nu och bara kämpa med mina saker så som : Jobb, konstprojekt och investeringar av olika slag. Allt roligt får jag vänta med till sen. Jag vill känna när 2024 börjar att 2023 blev ett minst lika bra år som 2022 var. Förra året är jag nöjd med. Jag gjorde väldigt mycket av sånt som jag tycker är roligt och jag misslyckades inte med så många saker som jag tycker att jag gjorde typ 2019 - 2021. Det vände på något sätt och äntligen ser jag att jag börjar närma mig ett förverkligande av alla drömmar jag har. 
 
Jag tror stenhårt på att 2023 blir ett bra år. Jag vet inte just nu hur jag ska få ihop allt, men jag tänker att om jag bara håller allt levande och jobbar aktivt med att hitta lösningar så lyckas jag nog. Jag har en väg och nu kör jag!
 
(null)
 
 
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE