Hur mår jag? Hur är läget? Vad händer?

Det är ju alltid skönt med en ledig helg. Dessutom slutade jag ju tidigt igår (fredag). Dessutom har jag haft en vecka av inte så mycket jobb. Det har ju på ett sätt känts skönt. 
 
Jag har varit uppe tidigt varje dag denna veckan. Även alla dagar som jag har varit helt ledig på. Jag ville "kötta" på lite med promenadrundorna och det har jag gjort. Nu är man igång som fan och målet jag har med 100 000 steg i veckan behöver jag inte fundera på hur jag ska klara av längre. Kör 1 mil eller på några rundor, då är man väldigt snabbt uppe i dom där 100 000 stegen. Jag försöker maxa lite nu och sen ska jag fundera kring vad jag egentligen klarar av att göra på lite längre sikt. Hur mycket mer än 100 000 steg i veckan ska jag höja målsättningen med? Jag testar gränserna lite nu och sen får jag se hur jag väljer att fortsätta. Röra på mig ska jag inte sluta med. 
 
 
Jag känner att jag mår bra av att röra på mig, men ändå har denna veckan varit väldigt upp och ner när det kommer till mitt välmående. Jag har stundtals mått riktigt dåligt och stundtals ganska bra. I små korta stunder kan jag må riktigt bra och ska jag se det positiva så har jag i alla fall inte mått jättedåligt. Men jag har haft en vecka där känslorna har flugit fram och tillbaka och jag har inte alltid hanterat dom på ett sätt som jag känner mig nöjd med efteråt. 
 
Konstprojektet fortsätter att gå bra. Jag hinner nästan inte med att levererar min konst så snabbt som jag helt skulle vilja göra. Grejen med detta handlar mycket om att jag ska få iväg min konst som fort som den blir klar. Då tjänar jag pengar som snabbast. Däremot så tjänar jag lika mycket pengar även om jag väntar med att leverera, fast det tar fler dagar eller veckor innan jag får tillgång till dessa cash. Under denna veckan har det nästan gått för bra med konsten. Jag får så mycket att leverera så orkar inte få bort allt så snabbt som jag helst skulle vilja. Jag vill ha pengarna nu och snabbt komma vidare. Men jag kan bara få in pengar på att leverera konsten och sen visa ett kvitto på att jag har levererat. När det går för bra då blir mycket konst liggande i väntan på att jag ska orka leverera. Även om jag inte förlorar några pengar på att jobba snabbare, så vil jag ju få in pengarna snabbare och snabbare. Målet jag har är ju så högt uppsatt, så jag får inte tappa alt för mycket fart och motivation. Men jag ska ju heller inte gnälla över att det går bra. Det känns kul att jag har hittat ett konstprojekt som funkar för mig. När jag började med detta så testade jag ju att göra på lite olika sätt och typ allt gick åt helvete, utom just detta som jag håller på med just nu. Så jag ska vara nöjd och fortsätta pumpa på med mycket positiv energi i detta. Då tror jag att chansen ökar att jag klarar att nå dom mål jag har med min konst. 
(null) 
 
 Annars grejar jag på med mina saker och jag ser vad jag har för möjligheter att göra saker i framtiden som är lite utöver allt de vanliga som jag brukar göra varje vecka. Jag är väldigt noga med att hålla mig till dom planerna som jag har för i år. Vad jag än tänker på att jag vill fixa i framtiden så ser jag till att hålla fast vid den strategi som jag har bestämt mig för, om det finns något som jag har bestämt mig för. Jag ändrar inte och testar något som jag tror kan vara bättre. Jag håller mig till det jag har bestämt mig för och vet fungerar om jag bara är konsekvent. I slutändan blir nog detta året väldigt bra, även om jag kanske inte kommer att lyckas med allt jag vill få gjort. Det viktigaste för mig är nu att jag strävar efter att försöka fixa allt. Då har jag ju gjort allt jag kan och då behöver man ju inte i efterhand tänka att jag borde ha gjort annorlunda eller fel. Då kan jag ju också känna en stor inre frid som jag kommer att må bra av, oavsett om jag lyckas med allt eller inte. Jag kommer att må bra och det är ju alltid viktigast att man så gör. 
 
 
 

 
 

Therese
02 February, kl. 09:13 | Blogg;

Härligt! Jag har sett din konst och det är verkligen underhållande och annorlunda. Fortsätt och kämpa på ❤

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE