Grejar och grejar.

 Jag har jobbat på denna veckan också. Jag har fått mycket gjort och jag tar tag i saker från tidig morgon till sen kväll.
 
Jag har gått några långpromenader på över en mil varje gång. Det har känts bra och ganska snabbt efteråt så har ett behagligt lugn spritt sig i min kropp. Jag känner också mer än tidigare att jag mår betydligt bättre. Nu tänker jag mest att jag skiter i det där med att ha ett mål på 100 000 steg i veckan. I fortsättning vill jag bara göra mycket mer. Så känns det nu i alla fall. Sen får man ju se hur det känns framöver. Jag har 100 000 steg kvar som mål. Det minsta jag vill göra varje vecka, men känner starkt att jag vill göra betydligt fler steg varje vecka. Så jag kör på detta ett tag nu. 
 
Jag tar tag i många andra saker också. Det känns inte jobbigt eller nånting. Konstprojektet går jättebra och jag tjänar pengar snabbt på det. Jag är noga med att hålla mig till alla mina planer som jag har för allt möjligt. Det känns inte som jag slarvar med nånting. Det känns som att jag får jobba tufft och jag är väl medveten om att jag behöver göra det. Jag håller inte på och ändrar och gör nånting annat än vad jag har planerat sen långt tillbaka. Jag har inte råd med några misstag nu och därför kör jag hellre på sånt som jag vet funkar. 
 
Jobbat med busskörning har jag ju också gjort denna veckan. Ganska lugn arbetsvecka har jag haft. Det var väl bara denna fredag som blev lite tuff att jobba på med. Men så är det ju ibland. Jag hade nästan räknat med det på förhand att kvällens pass skulle bli tuffare än dom andra som jag har haft under denna veckan. Ibland känner jag att jag vill skriva mer om jobbet än vad jag gör, men samtidigt känner jag att det får räcka att jobba på när man är på jobbet. Förövrigt så vill jag inte tänka så mycket busskörning utanför jobbet. Grundprincipen för mig är att jag jobbar och tänker jobb när jag är på jobbet. När man är ledig är det annat som gäller och skriva blogginlägg gör man ju när man är ledig. 
 
Nu får jag en ledig helg och jag ska i alla fall försöka gå många och långa promenadrundor. Hoppas allt bara fortsätter att gå bra. Det som känns riktigt bra nu är att vad jag än väljer att göra så känner jag att det går bra och jag kommer framåt. Dessutom mår jag nog bättre än på mycket länge. Jag försöker i alla fall intala mig själv det. 
 
Ha en trevlig helg!
  (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)  
  (null)
(null)
               (null)

(null)
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE