Förmodligen är jag inte intresserad.

Det händer ibland att jag funderar på vad jag hade gjort i livet om jag aldrig hade börjat blogga. Hade jag utan bloggen brytt mig om att ha andra sociala medier och hur hade dom sett ut. Jag har tänkt ganska mycket på om mitt liv hade varit bättre eller sämre om jag typ bara hade haft facebook och kanske någon privat Instagram där bara folk som jag känner hade fått följa mig. 
 
Egentligen är det ju meningslöst att fundera på för jag kan inte veta var jag hade varit  i livet om jag tidigare hade valt att göra på något annat sätt än vad jag sen faktiskt gjorde. Nuset är ju det enda jag vet något om och det är ju bara att göra det bästa av livet, utifrån dom förutsättningar jag har,, och från där jag befinner mig just nu. En sak är jag i alla fal säker på. Jag håller på med mina sociala medier och allt som har med Dannebloggen att göra för att jag tycker att det är kul. Den dagen som jag inte tycker att det är roligt , eller bara känner att jag inte får ut något av det, då lägger jag av. Så har jag känt sen länge och jag är övertygad om att det är rätt inställning att ha. 
 
Genom åren har jag fått många frågor och förslag från alla möjliga människor som kontaktar mig på alla möjliga olika sätt. Det senaste halvåret har allt detta blivit allt vanligare. Många vill träffa mig eller så undrar man om jag kan göra vissa typer av jobb åt dom för typ skitpengar. Nu är det också många frågor om man kan få köpa min konst. Ibland för jag frågor om jag inte kan gå med på att göra vissa saker som i min värld är så korkat så jag utgår alltid ifrån att den eller dom som ställer dessa frågor driver med mig. Om man på fullt allvar tror att jag kommer att gå med på vissa saker som folk har mage att fråga mig om, då är ju den eller dom personerna fullständigt dumma i huvudet. 
 
Grejen är att jag är förmodligen inte är intresserad av vad majoriteten av er som skriver till mig vill. Det spelar liksom ingen roll om du skriver till mig och tex börjar med att du har följt mig länge och läser min blogg och gillar det jag gör. Du kan nog utgå ifrån att jag inte kommer att bry mig om det du frågar om eller vill mig. Jag oftast inte intresserad av att tex träffa er följare. Det är verkligen ett fåtal som jag vet har följt mig länge som jag är intresserad av att träffa i verkligheten. Och just denna fråga om jag vill träffas är en fråga som har blivit ganska vanligt att folk kontaktar mig om. 
 
Jag blir naturligtvis glad för alla som skriver och säger att dom gillar det jag gör och öser på med massor av positiva saker om vad ni tycker om mig och mina plattformar osv. Men det betyder inte att jag har några skyldigheter gentemot er. Ibland verkar det nästan som att vissa tycker det. Jag träffar inte vem som helst och är det något jag är nöjd med så är det att jag idag bara hänger med människor som jag vill ha i min närhet. Skriver du till mig och säger att du vil träffa mig så är jag förmodligen inte intresserad av det. Är det någon typ av jobb som ni vill att jag ska göra, då är jag heller förmodligen inte intresserad och skulle jag nog förmodan vara intresserad, då tar jag ruskigt bra betalt. Annars är det inte värt att offra den fritiden man har. Då gör jag ju hellre saker som mer handlar om att jag tar hand om mig själv och som jag vet att jag mår bra av. 
 
Sen kan jag väl också säga att min konst som jag grejar mycket med just nu är inget som går att köpa. Det är inte så jag jobbar med den. Skulle jag nog förmodan ändå lyckas sälja min konst till någon om det i sin tur lönar sig mig, då har jag ju totalt grundlurat den kunden och så ond är jag inte. Jag jobbar med min konst på ett sätt där jag bygger upp saker och får det att bli större större. För varje litet framsteg och avklarat delmål så kan jag ta ut en liten summa pengar. Mer än så tänker jag inte säga nu. Det är ingen mening med att ni i fortsättningen försöker få svar på vad mitt konstprojekt handlar om och min konst vill ni inte köpa med tanke på vilken ekonomisk förlust ni kommer att göra på det. Jag har inget intresse av att ni ska veta vad mitt konstprojekt handlar om. En del skriver till mig och säger att dom inte förstår och sen anklagar man mig för att jag skulle ljuga när jag säger att jag håller på med ett konstprojekt. Ni får tro vad ni vill. Jag har inget intresse av att ni som följer mig ska veta eller förstå. Jag försöker heller inte övertyga någon om att jag håller på med ett konstprojekt. Jag skriver bara om det för min egen skull och för att jag ska hålla "lågan" uppe och glömma bort att jobba på med detta. Vad folk tror eller vill veta om detta skiter jag fullständigt i. 
 
Som sagt: Jag har den senaste tiden fått väldigt mycket förfrågningar om allt möjligt Jag är sällan ens nyfiken på vad saker och ting skulle kunna leda till om jag väljer att bry mig om vad folk kontaktar mig om. Jag är glad att jag tänker som jag gör kring detta och jag känner inget behov av att göra så mycket annat i livet än sånt som jag själv har planerat att göra inom dom närmaste åren. Dessutom släpper jag gärna inte i nya personer längre i mitt liv. Ser ni mig ute eller på något ställe någonstans och vill ta en bild med mig så är det förmodligen ok. En bild får ni liksom. Men något mer kan ni förmodligen glömma. Jag är oftast inte intresserad och inte ens nyfiken på vad ni vill. 
 
Detta blogginlägget kommer förmodligen inte göra så att många låter bli att kontakta mig om skit som jag inte är intresserad av att: Få, uppleva eller göra. Men det får i alla fall mig att komma ihåg att jag inte ska bry mig i framtiden heller. Jag har fullt upp med vad jag själv vill göra och jag har människor omkring mig som jag är jätteglad över att jag har vid min sida. Jag är så glad över att jag inte har någon i mitt liv som jag inte vill ha där och det gör ju att jag är väldigt försiktig med att ta in nya människor i min närhet. Tar jag in för många för snabbt så kommer jag bara att be allt för många att dra åt helvete. Är det något jag ofta ångrar i livet så är det ju att man inte tidigare än vad man gjorde, klippte med mer människor. Jag hade ju sluppit utså mycket av den skit jag har fått ta om jag hade fattat tidigare liksom. Man lever och man lär.
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE