29 december

 Jag är ganska säker nu på att jag kommer att klara mitt mål som jag har få i år  med mitt konstprojekt. Det är så gott som klart nu. I början av veckan gick allt väldigt smidigt och fort och det gjorde att jag kände mig ganska säker på att detta delmålet kommer att lägga sig klockrent rätt!
(null)

Det känns väldigt bra för jag har ju haft mina tvivel och jag har varit på väg att ge upp många gånger fram till nu. Men jag har kämpat och varit lite envis och nu har jag fått lön för mödan. Nu känns det ju betydligt lättare att fortsätta. Det kommer säkert också att vara roligare att jobba på med detta nästa år när jag liksom tycker att jag har kommit över 2023 års "spärr". 
 
Jag har ju fått ta en del skit för att jag håller på med detta. Vissa hånar mig och säger att det jag gör är helt meningslöst. Nu tycker jag ju inte att det är meningslöst att göra saker som jag tjänar pengar på, om jobbet man lägger ner i slutändan är värt pengarna. Så blev det ju faktiskt nu. Det finns också människor som har blivit sura på mig för att jag tjänar pengar på detta. Varför vet jag inte, men det kanske handlar om avundsjuka. Jag är ju egentligen ingen konstnär, men ändå tjänar jag pengar på min konst. Det sticker väl i ögonen på vissa människor. 
 
Många har också blivit sura över att jag inte berättar så mycket om vad mitt konstprojekt handlar om och vad jag konkret faktiskt gör. Vissa tror också att jag ljuger om detta och dom tror inte ens att det finns ett konstprojekt som jag jobbar med. Anledningen till att jag inte vill säga så mycket om vad jag exakt gör är att jag att i den stunden som jag berättar så vet att många kommer att vilja förstöra detta för mig. Varför ska jag låta någon göra det? Bättre att bara köra på och tjäna mer och mer pengar och när allt är färdigt så kommer alla att som vill kunna få se det slutgiltiga konstverket som kommer att vara värt ganska mycket pengar. Sen är ju allting relativt beroende på vad man anser att mycket pengar är. Dettta är i alla fall något som jag vill jobba på med i lugn och ro och så länge jag inte har något konstverk att visa upp så kommer jag heller inte att visa själva skapandet av det. 
 
Nu har jag i kommit en bra bit på väg och eftersom jag nu klarade av årets mål med det så ska det bli otroligt roligt att fortsätta. Jag kommer att skapa mer konst, tjäna mer pengar och fortsätta spara allt jag drar in på detta. Fan va bra det känns när man når något av dom mål man har. Den känslan är svår att beskriva, men jag mår jävligt bra den. 
(null)
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE