Fokuserar på pengarna resten av året.

Det är nog tur att jag är så välplanerad och sen länge har varit noga med att hålla mig till vad jag har bestämt mig för sen länge. Hade hade jag nog känt mig väldigt stressad och orolig just nu. Jag har svårt att släppa att jag tycker att det är obehagligt att "bolla" med så mycket pengar som jag gör just nu. Jag vet inte egentligen inte varför det känns som det gör. Jag gör saker här och nu för att jag vill få något i framtiden som jag inte har nu. När jag sen får det jag kämpar för så blir jag rädd för allt som kan gå fel. Hittills har de mesta funkat och jag har fått loss pengar till allt jag har velat göra under detta året. Det är jag nog nöjd över. Sen får jag väl acceptera att jag inte kommer att klara alla dom ekonomiska mål som jag satte upp i början av detta året, och som jag hade tänkt att sätta till slutet på december i år. Det kan jag nog säga att jag inte kommer att klara. Jag var nog lite för optimistisk och trodde för mycket på mig själv i slutet av förra året. 
 
Fokuset just nu i alla fall är att jag ska hålla mig till den plan jag har för resten av detta året och klarar jag det, då har jag gjort absolut allt jag kan och då behöver jag ju inte ångra några ekonomiska beslut som jag har tagit under år 2023. Det får jag vara nöjd med och jag kan ju inte klara allt som jag helst skulle vilja få gjort. Sånt är ju livet liksom. 
 
Under hösten och vintern så ska jag ju naturligtvis fortsätta att jobba på med busskörningen. Jag vill spela mycket pingis och jag har ju under en ganska lång period nu lagat ganska mycket mat. På jobbet händer det mycket nytt. Typ nästa vecka ska jag kanske börja köra lite nya bussar. Dom skiljer sig en del från dom vi har nu. I oktober får jag nytt schema och då får man se hur det känns. Mycket nytt ska man ju lära sig. Nya bussar, ny tidtabell, nya linjer och körsträckor. Lite snurrig i huvudet kommer man säkert att bli, men jag har ju varit med och kört i några år nu, så jag tror att jag lär mig nog det nya ganska snabbt ändå. 
 
Pingisen vill jag köra på med. Nu börjar ju säsongen dra igång mer på allvar och fler spelare börjar sluta upp i Trollhättan för att lira och träna på. Jag hoppas att jag kör på och att jag känner att kroppen mår bra av det. Mycket annat vill jag inte med pingisen. Jag redan efter 6 pass fått flera frågor om jag vill: Tävla, hjälpa till som tränare eller vara domare. Jag har svarat nej på allt och jag gissar att jag nog kommer att få vänja mig vid att säga nej på hundratals olika sätt. Jag hålla på med pingis för att jag tycker det är kul och det gör jag bäst genom att göra sådant som jag lätt kan motivera mig till att kämpa med. 
 
En en annan sak som jag har kämpat med ett bra tag nu och faktiskt tycker är ganska roligt det är matlagning. Jag tycker många gånger att jag får till bättre mat när jag själv lagar den, än den mat  jag ibland köper ute. Det kul att leta inspiration och sen se vad man själv kan göra. Nya smaker och bara hitta glädjen till mat matlagning är roligt och spännande. För några år sedan trodde jag aldrig att jag skulle börja tänka kring mat som jag gör nu, men det är ju bra att man kan ändra sig och faktiskt hitta nya saker att göra som man också tycker är kul. 

Nu är det höst och detta är nog min "favvoårstid" Jag ska till Stockholm nästa vecka och i slutet av denna månaden ska jag till Göteborg för att kolla in Bokmässan. Det är bara att köra på med allt. Jag kan ändra på det jag gör i nuet för att få till en förändring i framtiden. Samtidigt vill jag kanske inte ändra på allt, för mycket i mitt liv tycker jag är bra just nu. 
(null)
(null)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE